Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a feleségemnek, hogy másba vagyok szerelmes?
Kérdező, miért nem olyan embernek a véleményét kéred ki, aki megoldotta az átmeneti problémákat ?
Ezek szerint te már eldöntötted, hogy odadobod a gyerekeid jövőjét egy szeszély miatt ?
Arra gondoltál - e már, hogy milyen élete lesz a gyerekeidnek, ha a feleséged is talál egy új társat ?
És hogyan tovább ? Osztozkodtok a házon/lakáson, esetleg gyerekeid feje felől elárverezteted az otthonukat, vagy mindent otthagysz ? Illene ezt tenned, ha már a te hibádból történik minden.
Akkor is olyan "kapós" leszel az új szerelmed szemében, ha egy bőrönddel kezded az új életedet, ráadásul fizetésed közel felét levonják gyerektartásként ?
A feleséged esetleg még asszonytartást is kérhet.
Én nem mondanám el, nem bántanám meg, nem aláznám meg a feleségemet.
Jönnek az ünnepek, sokat lehettek együtt, kényeztesd őt, beszélgessetek sokat, udvarolj neki.
Sok sikert !
Ugyanilyen helyzetben voltam 2x. Szakíts meg minden kapcsolatot a másik lánnyal, bármennyire fájdalmas is, és kezdd el szeretni a feleségedet. Pár hónap alatt újra szerelmes leszel bele. Fektess bele energiát. Megéri. A másik csajt meg felejtsd el, majd boldog lesz mással.
Én nagyon boldog vagyok, hogy így döntöttem, nagyon boldogok vagyunk a feleségemmel. Soha semmi ilyen botlást nem mondtam el neki, nem is gyanakszik. Mintaférj vagyok. :)
47
A fejemet rámerem tenni, hogy nő vagy-de abból is az üresebb.
Aki ezt leírja amit te, az a büdös életbe sosem szeretett önmagán túl senkit, és megkockáztatom, hogy azt sem tudja mi az hogy szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!