Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a feleségemnek, hogy másba vagyok szerelmes?
29-re
Emlékszel arra amikor a nejedért és mint családért felelősséget vállaltál? Ez jusson eszedbe. Egy emberi kapcsolat, akár a nejeddel, akár mással felelősség.Olyan amit nem dobunk el.A felelősség holnap után is felelősség.Nem csak neked, hanem annak a másik nőnek is.
31
Ez nem igy van, mert eleve nem szerelmi házasságuk volt.
Kedves 35 - ös ! Miből gondolod, hogy nem volt szerelmi házasság ?
Nyilván most, hogy olyan szerelmes, ez elhalványítja annak a 10 évvel ezelőtti szerelemnek a fényét.
A nagy okosok szerint egy szerelem max. 3 évig tart (lángol), utána átalakul szeretetté, megszokássá, egymás és gyerekeik iránti felelősségérzetté.
Nem lehet 3, vagy akár 10 évenként lecserélni a feleségünket, családunkat, hisz házasságkötéskot nem ezt vállaljuk.
36
Ezt a kérdező irta a 14-esében:
Amikor feleségemet megismertem, nem ezt éreztem.
"De hogy tudnék kiszeretni a másikból?"
Szeress bele a feleségedbe... tudom, könnyű mondani, de figyelj: felnőtt ember vagy, és gondolom, tisztában vagy azzal, hogy a szerelmet akármilyen misztikus és titokzatos élményként éljük is meg, valójában pusztán pszichológia és a hormonok játéka. Van a közeledben egy szimpatikus illető, és elkezdesz rá odafigyelni, észreveszed a számodra vonzó tulajdonságait és azokra koncentrálsz, kedveskedsz neki és figyeled a reakcióit... ugyanezt meg tudnád tenni a feleségeddel is, ha akarnád, és, még ha eleinte talán picit erőltetni kellene is, jönne az érzés...
10 év után, egy végtelenségig kihűlt házasságban újra elkezdtem "randizgatni" a férjemmel. És ahogy mentem a randira, azt vettem észre, hogy pillangók röpködnek a gyomromban... egyszerűen az a szituáció, hogy randira megyek, kihozta belőlem az ezzel kapcsolatos érzéseket!
Ugye tudod, hogy tudományosan bizonyított tény, hogy ha rossz kedved van, és elkezdesz mosolyogni, az izmok mozgása révén egy idő után endorfin kezd el termelődni az agyban?! Hát valami ilyesmit kellene neked is... kezdj el tudatosan beleszeretni a feleségedbe... és ez meg tudja hozni az érzést is, bármilyen hihetetlen is!
38
Tudatosan senki nem tud szeretni, aki ezt mondja-az sosem szeretett magán kívűl senki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!