Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakítás még mindig fáj! Hogy lépjek túl rajta?
1, 5 évet jártunk. Annyira boldogok voltunk. A veszekedések miatt szakítottunk. Én már léptem felé, hogy újrakezdeném, de ha ő nem lép mit csináljak??? Annyira nehéz. azt hittem ő az igazi!!! :(((
22/L
A kérdezőnek is, és az első válaszolónak is.
3 éves kapcsolatból léptem ki, olyan okokból, amiket meg tudtunk volna oldani. A srác előtte megkérte a kezemet, de már megcsalt egyszer. A lényeg mind a ketten fiatalok vagytok. Tudományos tény, hogy egy véget ért kapcsolat feldolgozása az emberi agy számára nagyjából annyi ideig tart, mint maga a kapcsolat tartott. Nekem is nagyjából 3 évet kellett ahhoz egyedül maradnom, hogy tudjam, hogy mire is van szükségem. Tanácsom ez: Szakítsatok időt magatokra. Ha sírni akartok, akkor sírjatok az elvesztett párkapcsolat után, de soha ne hazudjatok magatoknak. Gondoljátok végig, mi volt a tanulság, és mi volt a rossz dolog a kapcsolatban. Egy idő után minden seb begyógyul, akkor is, ha nagyon mélynek látszik. Én most 4 évvel később az esküvőmre készülődök azzal a férfival, akit mindennél jobban szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!