Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem tud barátként kezelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tud barátként kezelni szakítás után?

Figyelt kérdés

Szakítottunk barátommal, de meg beszéltük hogy barátokként folytatjuk. ( Úgyis kezdtük:)) De én hiába próbálom úgy kezelni, ő nem igazán hagyja. Pedig nem ártottam neki semmit... 1-2 napig működött ez a barátság téma azóta teljesen rideg..

Aki ilyen helyzetbe volt már megtudná mondani h miért?

2012. okt. 24. 19:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez a nők mániája. Nemmegy és kész. Ez az h megdöglött a kutyád de megtarthatod mondás. Vége és hagyjátok egymást. Ennyi.
2012. okt. 24. 19:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Ő mondta hogyha szakítunk akkor is minden kép maradjak az életébe legalább barátként. Eljött az idő. Meg beszéltük hogy akkor így tovább.. de valamiért mégse működik. Témába nem jön fel a kapcsolatunk, mintha nem is lett volna, úgy hogy nem is értem..
2012. okt. 24. 19:49
 3/13 xethorax ***** válasza:

Ti Nők;

hajlamosak vagytok azt hinni, hogy csak nektek vannak valódi érzelmeitek. Pedig nekünk is van ám! És mi kevésbé is tudjuk kezelni általában..Ha szakítottatok, minden bizonnyal akkor teszel neki a legjobbat, ha hagyod. Ez a barátság-téma felejtős. X idő elteltével úgyis megint több akar majd lenni, mint barát, gondolom ezt te se szeretnéd..

2012. okt. 24. 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Pont ez az hogy megpróbáltok úgy tenni mintha nem lett volna, pedig volt, és pont ez az, nem tud úgy tenni mintha nem lett volna...
2012. okt. 24. 19:55
 5/13 A kérdező kommentje:

Mondtam egy olyat amit nem akartam, nem is gondoltam komolyan, de emiatt szakítottunk. Próbáltam helyre hozni a dolgot még 2 napig, tudta h szeretem,de mondta h neki idő kell igy tovább léptem. ( Sajnos nehezen működött a dolog mert táv kapcsolatba voltunk, és nemvolt meg a bizalom)

Én szerettem még őt, ő már elvileg nem, én képes vagyok barátként kezelni, ő mért nem?:/

2012. okt. 24. 19:58
 6/13 anonim válasza:
A múlt úgyis ott lesz mögötte...ez nem megy egyik napról a másikra. Lehet majd pár év múlva, de az is lehet, hogy soha nem fog tudni barátként kezelni.
2012. okt. 24. 20:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert fiú és lány között nem létezik barátság, nekem ment sohasem, hogy az exemmel, barátknt folytajuk vagy összejöttünkmegint vagy elfelejtettük egymást örökre...
2012. okt. 24. 20:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekünk ment. Legjobb barátok voltunk sokáig.. Csak aztán ő elköltözött, és amikor újra találkoztunk 1,5 év múlva már máshogy néztünk a másikra, de az elött soha.. furcsálom is igy visszagondolva:):D
2012. okt. 24. 20:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz ám neki egyik napról a másikra úgy gondolni rád mint barátra, mikor eddig a szerelme voltál... úgy látszik, (egyenlőre) nem is képes erre. Legyél türelmes, idővel talán lehettek még barátok. Most azonban inkább hagyd, fel kell még ezt dolgoznia.
2012. okt. 24. 20:07
 10/13 anonim ***** válasza:
ez igaz, nagyon nehéz egyik percről a másikra átállni barátságra... szerintem lehetetlen... Én ezért is szüntetek meg mindenféle kapcsolatot az exeimmel sokkal jobb így, nehéz de mégis könnyebb:)
2012. okt. 24. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!