Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan expasid, exbarátnőd, akivel barátok vagytok? Mennyi idő után tudtatok egymásra barátként nézni a szakítás után?
Nekem van. 3 éve a legjobb barátom,akivel mindent megbeszélünk :)
Sajnos van 1 akivel nem lehetünk barátok,mert fél h belerondít a mostani kapcsinkba,pedig ő szakított!
Van, az első. Kb. úgy... három hónap volt, amíg túljutottam a dolgon, és újra barátként tudtam kezelni (lévén már azelőtt is jóban voltunk, hogy összejöttünk volna). Hogy neki meddig tartott, azt nem tudom, de gyanítom, hogy sokkal-sokkal hamarabb túlesett rajta, mivel ő kezdeményezte a szakítást (is).
A másodikkal még ennyi gond se volt, gyakorlatilag azonnal, mivel a vége felé már mindketten éreztük, hogy ez így nem pálya, így a szakítás mindkettőnknek jó volt. Harag azóta sincs köztünk, mert nincsen miért, csak a kapcsolatot nem nagyon tartjuk már.
Ja és 17:19-es: SIMÁN lehetséges.
Ha azt mondom, hogy legelső Kedvesemet rajongásig szerettem, akkor még csak meg sem közelítem az érzéseim tényleges hőfokát. Ezért is volt persze k* sz*r a szakítás, de aztán túljutottam rajta, és a mai napig barátként gondolok rá, ahogy ő is rám. Jó, fel lehet persze idézni a régi emlékeket, de ettől függetlenül fel sem merül az ötlet soha, hogy újra kéne kezdeni.
VAn. Kb. 1 évvel a szakítás után beszéltünk újra. Ma már szinte napi szinten beszélünk, de csak msn-en.
Mindkettőnknek van új kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!