Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan expasid, exbarátnőd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan expasid, exbarátnőd, akivel barátok vagytok? Mennyi idő után tudtatok egymásra barátként nézni a szakítás után?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
van. eleinte iszonyat nehez volt, de miutan belejottunk tenyleg csak baratkent tekintettunk 1masra es naggyon jo volt. mondjuk az az igazsag h szerintem 100% fiu-lany baratsag nincs, csak 99% :p
2009. márc. 26. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ mennyire szeretted a másikat és hogy váltatok el.
2009. márc. 26. 19:51
 13/13 anonim ***** válasza:
78%

De még mennyire, hogy van! : ) Tapasztalat! : )

Mi 7 hónapja szakítottunk, kb 3 hónapja van köztünk igazi baráti kapcsolat, Én nagyon szeretem még most is, persze nem szerelemből, olyan nekem ő, mintha a testvérem lenne, mindent tudok róla, ismerem a mozdulatait, meg minden : )

Neki most van barátnője, kb másfél hónapja, Nekem nincs barátom, de hál'istennek nagyon jól kijövünk : )

Persze tetszik még, Én is Neki, ami egyértelmű, hiszen jártunk 8 hónapot, de Én kizárólag barátként tekintek rá és ő is rám! : )

Nagyon boldog vagyok, hogy így alakult, teljesen megbízom benne, ő is bennem : ))

A szerelem utáni barátság csak és kizárólag inteligencia és tolerancia kérdése szerintem.

Nani

2009. márc. 26. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!