Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz ebből? Szakítás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből? Szakítás vagy csak egy hullámvölgy?

Figyelt kérdés
Két hónapja van barátom. Az utóbbi időben mióta kezdődött a suli nem igen találkoztunk. Elég nagy a táv, meg igazából részemről több dolog is közbejött, amit nem tudtam volna sehogy megoldani, hogy amellett összeegyeztessünk bármit is. Na és mostanában olyan sehogy se beszél velem. Azelőtt rengeteget beszéltünk. Szinte bármiről. Most meg örülök, ha egy kicsit rendesen tudunk beszélgetni. A másik meg, hogy igaz, hogy eddig sem voltunk nyáladzósok, de mostanában még csak azt se írja hogy puszi vagy fogd meg a fäszom...Most fogunk majd találkozni elméletileg. De majd kiderül, legalábbis nagyon reménykedek benne. Szerintetek felejtős? Szeretem...de nem tudom már mit gondoljak.
2012. okt. 25. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nekem azt írná a barátom, hogy "fogd meg a f*szom", én úgy küldeném el a francba, hogy könyvet írnának róla. Egyszóval nem azért felejtős, mert ellaposodott a kommunikáció, hanem mert ilyen kifejezéseket használ, mikor veled beszél. Basszus, nem írok a páromnak ilyesmit!
2012. okt. 25. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
2 hónap után máris eljutottatok idáig?? Most hagyd ott, ez nem fog változni! Hullámvölgyek sok évnyi együttlét után jöhetnek, nem 2 hónap után. Ha már nem érdekled, akkor ne törd magad rajta. Lesz még ennél jobb pasid is bőven. Nem volt még komoly kapcsolatod, ugye?
2012. okt. 25. 21:23
 3/5 A kérdező kommentje:
a fogd meg a fäszomat soha nem írta. Csak félreértettél. Úgy értettem ezt, hogy semmit nem mond búcsúzáskor komolyabbat. Csak szia szép álmokat jó éjt...se puszi se szeretlek se semmi ilyen. Pedig régebben legalább a puszit mondta. Tudom, hogy gyagya vagyok, hogy fennakadok rajta, de nem esik túl jól.
2012. okt. 25. 21:24
 4/5 A kérdező kommentje:
De igen volt. Szerettem volna, ha ez is az lesz...És még magamban egy kicsit reménykedek is benne, hogy lehet belőle az. Olyan jó volt míg ismerkedtünk meg minden. Aztán a sulikezdés után egyből így, mintha elvágták volna a dolgot.
2012. okt. 25. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor viszont kezdd el te mondani, meg bújj hozzá, próbálj olyan lenni, mint az elején. Aztán meglátod a reakcióit. De ha nem változik a helyzet, akkor ne pazarold rá az idődet!
2012. okt. 25. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!