Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan lendültök át a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan lendültök át a hullámvölgyön egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 11:00
 1/6 anonim válasza:
Milyen jellegű a hullámvölgy tipusa?Mi a gond pénz,szex,féltékenység vagy csak egyszerűen lapos??
2012. júl. 4. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, függ attól is, hogy mi a probléma. Úgy könnyebb lenne válaszolni.
2012. júl. 4. 11:15
 3/6 A kérdező kommentje:

vannak kisebb problémák, de eddig is ilyen volt a párkapcsolatunk, de valamiért nem zavart, jól megvoltunk.pl. ilyen, hogy keveset járunk szórakozni, mert neki az a kikapcsolódás, hogy nézi a tv-t. kevés a kommunikáció, báris szerintem, szerinte nem.

volt kb. egy hete egy kisebb vitánk, nem is nevezném jelentősnek, de ő nagyon megbántódott,de sikerült belőle kiszednem pár napra rá, mert éreztem, hogy valami nincs rendben, undokoskodik velem. na de ez a pár nap alatt, én is úgy felhergeltem magam, hogy már minden megfordult a fejemben. igazából én sem tudom megmagyarázni, csak kattogott az agyam.

a probléma az, hogy elég nehezen lehet vele megbeszélni dolgokat, ő inkább magában lerendezi.

attól félek, hogy én is túl követelőző vagyok/lettem, és túlzásokba estem. mindig azt mondja, hogy én csak beképzelem a problémákat, és félek, hogy igy is van.

kicsit azt érzem elmegyünk egymás mellett, egyfajta feszültség és türelmetlenség van bennünk a másik felé, rajta is érzem.

amúgy 5 éve vagyunk együtt.

2012. júl. 4. 11:39
 4/6 A kérdező kommentje:
szerintetek segitene, ha én kezdeményeznék, és bocsánatot kérnék tőle?
2012. júl. 4. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Valamennyit biztos segítene, de ettől még nem biztos, hogy elmúlik a köztetek lévő feszültség, vagy épp türelmesebbek lesztek. Lehet, hogy csak pillanatnyi megoldásra lesz elég. Nálunk magától múlt el eddig az összes hullámvölgy. Mi olyanok vagyunk, hogy eleinte inkább csak csendben tűrjük a nem tetsző dolgokat, majd robbanunk. Ilyenkor van hatalmas veszekedés, pár nap duzzogás, majd higgadt átbeszélés, de ekkor is vannak kisebb viták. Aztán egy darabig még érezhető rajtunk a feszültség, és egyszer csak elmúlik, megy minden tovább.
2012. júl. 4. 12:29
 6/6 A kérdező kommentje:

hát mindenesetre, először is tényleg bocsánatot kérek, aztán meg majd meglátjuk, hogy mi lesz, megpróbálok elsőt magamon változtatni, nagyon negativ a hozzáállásom.

amúgy meg nem értem, hogy lehet, hogy a férfiak sokkal lazábban veszik a dolgokat? lehet, hogy mi nők tényleg csak beképzeljük a problémákat, dramatizálunk?

ja, és köszi a választ.

2012. júl. 4. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!