Párkapcsolatban normális, ha havonta 3napot a szüleinknél töltünk?
Miért ne lehetne külön programja? Nem sziámi ikrek vagytok. Mi 25 éve vegyunk együtt, de mindíg volt külön programunk, külön barátokkal.és igen, a szüleimhez is megyek a férjem nélkül.
Miért kéne neki veled menni a barátnődhöz? hogy aztán naphosszat titeket hallgasson?
Szerintem te összekevered az együttélést a másikba való csimpaszkodással.
szerintem ez a normális.
Megfojtjátok egymást, ha állandóan együtt vagytok.MIndenkinek kellsaját hobbi, saját barátok. Ugyanúgy külön személyiség maradtok, csak épp együtt éltek. De ez nem azt jelenti, hogy ugyanazt az életet kell élnetek
Én meg tudlak érteni. A nyaralás miatt pláne. Az én barátom nem jár el nélkülem nyaralni egy hetekre. Persze, vannak programjai a haverokkal, nem is gáz. De hogy egy hétre elmenjen valahová, úgy hogy én nem megyek? Akkor mi lenne később? Én itthon ülnék a gyerekekkel, miközben ő szórakozik? Vagy vinné a gyerekeket én meg magányosan itthon? Ha egy pár vagyunk, nekem fontos, hogy együtt csináljuk az ilyen programokat és ne a haverjai legyenek első helyen, ne velük élje meg az ilyesmit.
Szüleihez ugyan nem járok vele, mert az anyja nem szimpatizál velem (kölcsönös, nem is hiányzik a társasága), de ott pl sosem alszik.
Ha pedig én megyek hosszabb időre valahová (pl vidékre a nagyszülőkhöz) és nem tartja itt a munkája, akkor jön velem. Mert végül is egy család vagyunk, szóval a családi dolgokat csináljuk családként. (Épp így én is megyek vele az ő rokonaihoz)
Lehet, h én vagyok a fura, de ha valakik együtt élnek, ők egy különálló egységet alkotnak (legalábbis szerintem). Nyilvánvaló, h meglátogatják a szülőket, de ha ez több napos program, és a másik félnek nincs más dolga (pl. munka stb), akkor ezt tegyék együtt! Nem tudom, de nálunk a családban mindig úgy volt, h együtt mentünk/ mentek a szüleim rokonokat, nagyszülőket látogatni, nem külön- külön mindenki a saját családjához.
Vagy egy másik példa: a párom volt barátnője (akivel sok évig voltak együtt, és 2 évet együtt is éltek) minden pénteken szedte a sátorfáját, és hazautazott a szüleihez a párom nélkül. Őt meg otthon hagyta takarítani, meg a háztartást rendezni. Na, szerintem ez nem éppen a normális kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!