Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális egy párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Reggel amikor felkelünk a barátnőm a reggeli puszit soha nem az arcomra adja, ha nem a péniszem makkjára.
2012. márc. 12. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem, nem normális. Sokkal inkább irigylésre méltóan tökéletes.
2012. márc. 12. 22:53
 2/12 A kérdező kommentje:
De nekem furcsa, mert olyan mintha nem is szeretne.
2012. márc. 12. 22:54
 3/12 anonim ***** válasza:
jólesne az iylen ébresztés...;)
2012. márc. 12. 22:56
 4/12 anonim ***** válasza:
normális :) cserébe Te is adj a puncijára
2012. márc. 12. 22:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerinted melyik nő adna reggel csókot a farkadra, ha nem szeretne? Te adnál reggeli ébredésként egy olyan nő puncijára csókot akit nem szeretsz?

Gondolom nagyon fiatal vagy még, vagy tapasztalatlan. Ez egy csodálatos dolog és nagyon irigyellek, sosem volt még ilyen nőm.

2012. márc. 12. 23:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem ő az első barátnőm.
2012. márc. 12. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Áhá, akkor emiatt kérdezed. Ez a fajta vonzódás és szeretet egy nő részéről nagyon erős kapcsolatot jelent. Az, hogy ő ezt megteszi azt jelenti, hogy nagyon odavan érted.

Szóval nyugalom. Én viszonoznám is neki. Ez csodálatos.

2012. márc. 12. 23:05
 8/12 lila nyuszi ***** válasza:
Hihihi...
2012. márc. 12. 23:12
 9/12 anonim ***** válasza:
hmmm.. most jó ötletet adott a csajod. Ha összejövök végre az álomnőmmel, a reggeli puszit én is a puncijára fogom adni, ez lesz a berögzött szokásom :D
2012. márc. 12. 23:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Ma láttam egy olyan lányt, mint te, kedves Bunny. :D Nem jártál ma Budapesten?
2012. márc. 12. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!