Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az ami normális ilyenkor...

Mi az ami normális ilyenkor egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hétköznap semmi, csak haza a munkából és kész. Hétvégén vagy az anyukája látogatása, vagy gyerekes hétvége és kész. Soha semmi közös kettesben lévő program. Normális ez?
2011. aug. 6. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem, nincs is így és nem is tűrném.

De ezrek élnek így, állításuk szerint boldog házasságban. A pároddal beszéld meg.

2011. aug. 6. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem... az ember egy idő után bele fásul az ilyesmibe. Legalábbis én biztos. A páromnak kevésbé van erre szüksége. Neki elég lenne a szürke hétköznap is.

Nekem viszont szükségem van közben valami másra, valami kikapcsolódásra. Ilyesmi után a kapcsolatunk is mindig jobb.

Meg kell beszélni, lehet a Te párodban sincs meg igazán az igény ilyesmikre.

2011. aug. 6. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem, de amíg nem szólsz érte, semmi sem fog változni.

Nálunk is így volt, felhoztam, erre az volt a válasz, miért nem szóltál, hogy másra vágysz. Azóta játék helyett sétálgatunk, filmezünk stb.

Ő pedig addig játszik, amíg én aerobikra járok.

Tudod, néma gyereknek...

2011. aug. 6. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon nem lenne normális.

Amikor még kicsi volta fiunk, akkor is havi egy hosszú hétvége csak a miénk volt, elutaztunk akárhova, és csak egymással foglalkoztunk.Ezt a szokásunkat 16 éve tartjuk, ha esik-ha fúj, minden hó utolsó péntek.szombat-vasárnapja a miénk, szigorúan csak kettesben, kiszakadva a megszokott környezetből.Ezt már a rokonok, barátok is tudják, hogy nekünk ilyenkor még a telefonunk sincsen bekapcsolva, csak annyira, amíg egy nap egyszer felhívjuk a fiunkat, hogy otthon minden rendben van-e.

És szerintem az is a sikere a házasságunknak.

2011. aug. 6. 19:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Dehát én próbáltam megbeszélni. Télen azért nem sétálunk, mert hideg van, nyáron azért nem mert meleg van. Moziba, biliárdozni, úszni, stb. azért nem megyünk mert drága, nem sakkozunk, nem kártyázunk nem tudom, hogy miért. Neki van egy nagyon idős egyedűl élő anyukája ahhoz kell mennünk heti szinten legalább 2-szer, meg egy 9 éves kislánya aki 2 hetente itt van min 2 napot és akkor én játszom vele, én sütök-főzők-takarítok rá, én tanulok vele, én foglalkozom vele minden szinten. Egyszer voltam otthon a szülőknél (húsvétkor) 1 éjszakára, egyből azt hitte, hogy megcsalom, lett is hatalmas balhé belőle.
2011. aug. 6. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Óh, nagyon nem jó ez, és ezt Te is tudod!Ha nem változik ráfogsz menni erre a kapcsolatra.
2011. aug. 6. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez így nem normális szerintem, én belerokkannék. Egy ideig nálunk is ment valami hasonló, nem mentünk hétvégén sehova, hát nagyon megviselt. Nemcsak engem, a páromat is. Szinte minden hétvégére csinálunk valami programot (séta, fagyizás, biliárd, darts, megiszunk valamit stb), valamikor hétköznap is kitalálunk valamit.

Légy határozott, mondd meg párodnak, hogy ez így nem állapot, kikészülsz. Ne hagyd magad!

2011. aug. 7. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!