Nők, akiknek hosszú párkapcsolatban/házasságban volt egy kalandotok - megbántátok?
Lett következménye?
A párotok/férjetek megtudta?
Hogyan számoltatok el a lelkiismeretetekkel?
Elmondtam neki. Elküldött, de napokon belül megenyhült és visszafogadott.
Ha titkolóztam, hazudoztam volna, akkor nem tudtam volna elszámolni a lelkiismeretemmel, de így nem volt gond.
Nem mondtam el,nem is fogom remélem nem is fog kiderülni!
Azt mondom megbántam,de ott legbelül meg azt hogy nem!
Én azt mondom, ha egyszer hibázott, viselje a bűntudatot élete végéig, de legalábbis ne terhelje csak azért vele a párját, hogy neki megnyugodjon a lelke!
Ha egyszer valaki hibázott viselje el a következményeket.El kell mondani,nem azért hogy könnyitsen az illető a lelkén hanem hogy a másik félt ne nézze baromnak.A megcsalt félnek joga van tudni a dologról és dönteni arról hogy megbocsájt vagy sem.
"El kell mondani,nem azért hogy könnyitsen az illető a lelkén hanem hogy a másik félt ne nézze baromnak.A megcsalt félnek joga van tudni a dologról és dönteni arról hogy megbocsájt vagy sem."
Nem, ez csak a kimagyarázása a dolgoknak. Mitől lesz jobb, ha elmondja? Hogy a párjának iszonyat fájdalmat okoz és talán rámegy a kapcsolatuk is? Mindezt azért, mert ő nem bír a lelkiismeretével elszámolni? Ha egyszeri botlás volt, érzelmektől mentes, és szereti a párját, akkor márpedig tartsa meg magának. De a legtöbbje azért mondja el, mert a másikra akarja helyezni a terhét.
Nem csaltam meg a párom,de nem sok kellett volna hozzá.
Azt hiszem le leszek pontozva,de leírom:
Családos emberrel kezdtem,nagyon egymásba szerettünk,lényegében testi megcsalás nem volt,mert ez előtt voltam házas ember szeretője,így én nem akartam vele lefeküdni.
De érzelmileg annál inkább..
A Párom nem tud róla én szenvedek sokszor,mert nagyon szerelmes voltam akkor;a családos ember,meg ahogy lenni szokott,maradt a családjával,de a mai napig nagyon szerelmes belém.Persze titkon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!