Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, akiknek hosszú párkapcsol...

Nők, akiknek hosszú párkapcsolatban/házasságban volt egy kalandotok - megbántátok?

Figyelt kérdés

Lett következménye?

A párotok/férjetek megtudta?

Hogyan számoltatok el a lelkiismeretetekkel?

2012. ápr. 25. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%

Elmondtam neki. Elküldött, de napokon belül megenyhült és visszafogadott.

Ha titkolóztam, hazudoztam volna, akkor nem tudtam volna elszámolni a lelkiismeretemmel, de így nem volt gond.

2012. ápr. 25. 19:12
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

Nem mondtam el,nem is fogom remélem nem is fog kiderülni!

Azt mondom megbántam,de ott legbelül meg azt hogy nem!

2012. ápr. 25. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Én nem bocsátok meg ilyenért.34f.
2012. ápr. 25. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Úgy értem,hogy nem fogadom vissza.Megtörtént és ezzel le van zárva a kapcsolat...
2012. ápr. 25. 19:21
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az a szomorú, ha valaki ilyen helyzetben csak azért mondja el a párjának, hogy a lelkén könnyítsen. Én azt mondom, ha egyszer hibázott, viselje a bűntudatot élete végéig, de legalábbis ne terhelje csak azért vele a párját, hogy neki megnyugodjon a lelke!
2012. ápr. 25. 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:
43%

Én azt mondom, ha egyszer hibázott, viselje a bűntudatot élete végéig, de legalábbis ne terhelje csak azért vele a párját, hogy neki megnyugodjon a lelke!

Ha egyszer valaki hibázott viselje el a következményeket.El kell mondani,nem azért hogy könnyitsen az illető a lelkén hanem hogy a másik félt ne nézze baromnak.A megcsalt félnek joga van tudni a dologról és dönteni arról hogy megbocsájt vagy sem.

2012. ápr. 25. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

"El kell mondani,nem azért hogy könnyitsen az illető a lelkén hanem hogy a másik félt ne nézze baromnak.A megcsalt félnek joga van tudni a dologról és dönteni arról hogy megbocsájt vagy sem."

Nem, ez csak a kimagyarázása a dolgoknak. Mitől lesz jobb, ha elmondja? Hogy a párjának iszonyat fájdalmat okoz és talán rámegy a kapcsolatuk is? Mindezt azért, mert ő nem bír a lelkiismeretével elszámolni? Ha egyszeri botlás volt, érzelmektől mentes, és szereti a párját, akkor márpedig tartsa meg magának. De a legtöbbje azért mondja el, mert a másikra akarja helyezni a terhét.

2012. ápr. 25. 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:
17%

Nem csaltam meg a párom,de nem sok kellett volna hozzá.

Azt hiszem le leszek pontozva,de leírom:

Családos emberrel kezdtem,nagyon egymásba szerettünk,lényegében testi megcsalás nem volt,mert ez előtt voltam házas ember szeretője,így én nem akartam vele lefeküdni.

De érzelmileg annál inkább..

A Párom nem tud róla én szenvedek sokszor,mert nagyon szerelmes voltam akkor;a családos ember,meg ahogy lenni szokott,maradt a családjával,de a mai napig nagyon szerelmes belém.Persze titkon...

2012. ápr. 25. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Én egyszer igen. Nem derült ki. Volt lelkifurdalásom, de elmúlt. Nem törődött velem, nem hallgatott meg, nem akarta megbeszélni a problémáinkat, csak magával volt elfoglalva. Jött valaki, aki rajongott értem, és hát ja. Érezhette, hogy tényleg távolodunk egymástól, így észbe kapott és sikerült rendezni a bajokat. Így azt kell mondanom, hogy nem bántam meg, hogy megcsaltam. Mai fejjel már tudom, hogy nem ez a megoldás, azóta sem csaltam meg senkit. Ha valami probléma van/volt és nem tudunk beszélni róla és helyrehozni, akkor inkább a szakítást választom. Lepontozós válasz, de ez az igazság, felvállalom. Egyébként is úgy vagyok vele, hogy ha valaki megcsal, akkor az csinálja úgy, hogy soha ne tudjam meg, se én, se az ismerőseim/közös ismerőseink. De még csak ne is sejtsem. Én sem aláztam meg senkit mások előtt, ennyit elvárok én is. Én pedig nem mondtam és nem mondanám el soha, mert attól egyikünk sem érezné jobban magát, sőt. Ha már vagyok annyira hülye, hogy megcsaljak valakit, akkor annyival tartozom neki, hogy ne tudja meg soha ő sem, és más sem. Még akkor is túl nagy csalódás lenne, ha utólag derülne ki. Már nem vagyunk együtt egyéb okok miatt, de nem akarnám, hogy miattam veszítse el a maradék hitét a nőkben.
2012. ápr. 25. 20:02
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem bántam meg, még most is tart. Nem tud róla a férjem. Már annyi rosszat kaptam, hogy úgy érzem ez nekem jár, hogy néha boldog legyek.
2012. ápr. 26. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!