Nők, akiknek hosszú párkapcsolatban/házasságban volt egy kalandotok - megbántátok?
Figyelt kérdés
Lett következménye?
A párotok/férjetek megtudta?
Hogyan számoltatok el a lelkiismeretetekkel?
2012. ápr. 25. 19:03
11/12 anonim válasza:
Ha valaki megcsalja a párját, elmondhatja neki, de ne várja hogy szép dolgok történnek majd utána. A párod, ha egyenes és büszke ember, kidob. Ha nem, akkor magába zuhan és megrendül majd benned a bizalma. Ha jó ötletnek tűnik, kövesd el, de akkor vagy nem szereted a párod, vagy nagyon meggondolatlan vagy. Utána a valódi büntetésed a saját lelkiismereted lesz, már ha szeretted. Én soha nem csaltam még meg senkit, a lelkiismeretem már akkor akcióba lép, ha csak a lehetőségére gondolok, de ilyen nem is szokott lenni. Volt már lelkiismeret furdalásom, és ha valaki olyan mint én akkor tudja, hogy az hosszú távon depresszióhoz vezet. Szóval ha tényleg szereted és megbántad tartsd magadban, és viseld a büntetést... ha nincs lelkiismeretfurdalásod pedig hagyd el, vagy ha a körülmények nem engedik, akkor akár folytathatod is, mert a kapcsolatod már értelmetlen.
12/12 anonim válasza:
Nem bántam meg és lelkiismeretfurdalásom sincs.
Elakartam válni, mert a férjem nagyon gonoszul bánt velem, de sajnos válni nagyon nem akart.
Lett a "kalandom",és újra jóléreztem magam, kivirultam, és ekkor kapott észbe a férjem. Azóta ő is a tenyerén hordoz, én meg már nem kalandozom. Azért nem kötöm az orrára a dolgot,de szerintem úgyis sejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!