Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden hosszú párkapcsolatban van olyan, hogy feltűnik egy harmadik személy akihez nagyon vonzódsz? Sikerül elfelejteni?
Nálam egyszer volt ilyen. De éppen kihűlőben volt a kapcsolatom. Próbáltam "siettetni", de végül újra fellángolt a régi szerelem. Az a kis zavaró pont sokáig megmaradt. Hiba volt.
25/N
Nehéz..nekem az első barátommal 2,5 év után kezdett kihűlni a dolog,nagyon sajnáltam a dolgot,mert minden tökéletes volt, csak már nem volt meg a kémia..akkor volt egy harmadik fél,de előbb szakítottam,mert nem akartam megcsalni a barátomat. 5 hónapig voltunk külön,akkor a másikkal voltam, ott meg a szex volt isteni, de minden másban különböztünk. 5 hónap után elkezdett hiányozni az exem, ezért szakítottam a másikkal. Most megint az elsővel vagyok, össze fogunk költözni, olyan,mint volt. Sajnos a szex része is. Hiába próbálok bevetni mindent,meg is beszéltük már,nem változik. Iszonyatosan kívánom a másik pasit,múltkor itt volt valamiért,csak az illatától megőrültem.. de tudom,hogy az nem működne, másak vagyunk,más a jövőképünk,nem működne..remélem,ha elköltözünk (másik városba megyünk) akkor elfelejtem,és vagy megszokom a mostanival a szexet,hogy ilyen,vagy idővel nem fog működni a dolog,és szétválunk. Ez majd kiderül.
22/L
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:53
A probléma az,hogy olyan mintha hiányozna belőle a szenvedély. Soha nem tudott "vadállat" lenni az ágyban, olyan,mintha igazából nem is akarná a dolgot. Csendes,semmi reakció,az arckifejezésén sem látszik semmi...sokszor azt sem veszem észre,ha elmegy. Tudom hogy nagyon szeret,kíván is, és soha nem mond nemet,akarja a dolgot,csak nem látom rajta.Soha nem volt olyan,hogy csak egy gyors menet,keményen..érted..néha az is kell. És hiányzik az,ami a másiknál meg volt. Mert vele olyan volt. Próbáltam már mindent, minden vágyát próbálom megtudni,és teljesíteni,hogy minél jobban akarja a dogot, mondtam is neki,hogy ez zavar,de nem változott semmi. Szerinted van olyan,akiből nem lehet kihozni ezt? Mert már kezdem azt hinni..vagy mégis csak én vagyok a ludas..bár,a másik srácnál nem volt soha ilyen probléma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!