Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden hosszú párkapcsolatban van olyan, hogy feltűnik egy harmadik személy akihez nagyon vonzódsz? Sikerül elfelejteni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 10:35
11/13 anonim válasza:
Nem, szerintem, nem normális, mert az iránt kellene vágyat érezned, akivel hosszú párkapcsolatban vagy és mindent meg kell tenni, hogy arra vágyj, akivel élsz! A vágy még nem elég ahhoz, hogy azon kezdj gondolkozni, hogy érdemes lenne-e a másikkal megpróbálni! A szex fontos része az életnek, de egy jó párkapcsolat alapja a szeretet.
12/13 anonim válasza:
Én is így vagyok,és nem tudom, h mit csináljak!
13/13 anonim válasza:
én azt tudom, mit nem szabad tennem...
amúgy nálunk is hasonló a szitu, csak én egy olyan valakire vágyom, aki többszörösen tabu.
És én már csak azért sem teszem, mert tudom, hogy utána már úgysem lenne semmi sem a régi, sem vele, sem azzal, akire elvileg vágynom kellene. Asszem, rövid úton belepusztulnék, ha működne vele a szex és mégis el kellene engednem. Szerintem, vágyra nem szabad egy kapcsolatot alapozni, az még kevés ahhoz, hogy többet akarjak tőle + többről szó sem lehet.
és gondolom, rájöttél, nem csak vágyat érzek iránta…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!