Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik elutasítás/szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik elutasítás/szakítás után miért lesznek szemetek?

Figyelt kérdés
egyik az intim képeimet mutogatta mindenkinek, másik köpött egyet a földre amikor meglátott (direkt csak ezért vissza fordult a kocsival) harmadik meg fenyegetőzik, hogy ezt még megbánom...
2012. okt. 26. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
MERT! Amilyen a mosdó, olyan a törülköző is :)) A Régiek is tudtak már valamit... :)
2012. okt. 26. 15:30
 2/10 anonim ***** válasza:
grat, h ilyen k*csögökkel összejöttél... arra nem gondoltál, hogy egy olyan sráccal járj, aki normális, rendes?
2012. okt. 26. 15:38
 3/10 A kérdező kommentje:
pont hogy én szakítottam ilyen elven...
2012. okt. 26. 15:38
 4/10 A kérdező kommentje:
elsőre mindegyik normális/rendes...
2012. okt. 26. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
miért ha téged dobna a barátod akkor mit csinálnál? nyilván nem kell feltétlen parasztnak lenni, de nyilván nem esik neki túl jól... nem gondolod?
2012. okt. 26. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Sok múlik azon,hogy részedről milyen stílusban történt a szakítás.Csak azért,mert pl.én még egy szakítás után sem tettem ilyent,vagy ehhez hasonlót.Sőt semmilyen harag nem maradt.Mert szerintem ez az emberhez méltó viselkedés.

35F.

2012. okt. 26. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Talán a pasiízléseden kéne csiszolni. Az ilyen mértékű bunkóságnak vannak előjelei.
2012. okt. 26. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
hát ha ilyen állatokkal jársz :D
2012. okt. 26. 16:10
 9/10 anonim ***** válasza:
sok múlik azon, hogy szakítottál velük. Rendesen, vagy bunkón. Egyébként meg a pasik főleg 20-22 év alatt olyanok, mint a sértődős kisfiúk, azért. Másrészt meg tényleg b.romarcokkal sikerült összejönnöd.
2012. okt. 26. 17:40
 10/10 A kérdező kommentje:

mindegyik 25 feletti

az elsőt azért dobtam, mert betgeesen féltékeny volt. mondtam neki, ha megismerne igazán, akkor rá jönne hogy én megbízható vagyok és hűséges, és nagyon fáj, sért amiket hozzám vág. erre azt mondta, ő nem akar megismerni, csak ne csaljam meg. és maradt ugyanolyan féltékeny. így nemtudom hanyadik bőgésem után közöltem vele, hogy többet látni sem akarom. viszont ő akart engem. és fel volt háborodva, hogy a telot sem veszem már fel neki.

a második srácnál pedig amikor meg volt beszélve a 2. randi, nem tudtam elmenni, mert váratlanul jöttek vidékről a rokonok és ott kellett lennem, legalább egy kicsit, a srác számát pedig nem tudtam még, hogy szóljak. később meg egyéb kontaktot meg nem vett már velem fel, utána volt utcán a jelenet.

a harmadik pedig úgy volt, hogy találkozunk(gyerekkori szerelmem) és amikor végre jött hívott, hogy akkor hol vagyok pontosan bla bla, csak meghallottam a hangját, hogy nem tiszta és gyorsan leráztam. ő 2 napja hívogat most, nem merem felvenni, mert ő speciel agresszíven fenyegetőzik.

szóval így alakultak így a dolgok.

2012. okt. 26. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!