Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik elutasítás/szakítás után miért lesznek szemetek?
Sok múlik azon,hogy részedről milyen stílusban történt a szakítás.Csak azért,mert pl.én még egy szakítás után sem tettem ilyent,vagy ehhez hasonlót.Sőt semmilyen harag nem maradt.Mert szerintem ez az emberhez méltó viselkedés.
35F.
mindegyik 25 feletti
az elsőt azért dobtam, mert betgeesen féltékeny volt. mondtam neki, ha megismerne igazán, akkor rá jönne hogy én megbízható vagyok és hűséges, és nagyon fáj, sért amiket hozzám vág. erre azt mondta, ő nem akar megismerni, csak ne csaljam meg. és maradt ugyanolyan féltékeny. így nemtudom hanyadik bőgésem után közöltem vele, hogy többet látni sem akarom. viszont ő akart engem. és fel volt háborodva, hogy a telot sem veszem már fel neki.
a második srácnál pedig amikor meg volt beszélve a 2. randi, nem tudtam elmenni, mert váratlanul jöttek vidékről a rokonok és ott kellett lennem, legalább egy kicsit, a srác számát pedig nem tudtam még, hogy szóljak. később meg egyéb kontaktot meg nem vett már velem fel, utána volt utcán a jelenet.
a harmadik pedig úgy volt, hogy találkozunk(gyerekkori szerelmem) és amikor végre jött hívott, hogy akkor hol vagyok pontosan bla bla, csak meghallottam a hangját, hogy nem tiszta és gyorsan leráztam. ő 2 napja hívogat most, nem merem felvenni, mert ő speciel agresszíven fenyegetőzik.
szóval így alakultak így a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!