Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt miért csinálja? Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja? Most akkor utál?

Figyelt kérdés

(lány vagyok) egyik osztálytársam régebben bejött nekem, és ezért többet is akartam vele lógni, együtt voltam vele a haverjaival meg minden tök jó barátok lettünk, majdnem hogy legjobb barátok, aztán egyszercsak elkezdték mondogatni a haverjaival hogy én biztos leszbikus vagyok, és azért lógok mindig csak a fiúkkal meg akkor jöttek a durvábbak hogy transzi meg hermafrodita vagyok...ilyenkor megutáltam és próbáltam elkerülni, de folyton követett és úgy csinált mindig mintha mi se történt volna (mert szinte minden nap az utcán ordítva köszöntek el tőlem hogy viszlát holnap hermafrodita....aztán nemrégen beszélgettem egy barátommmal aki jóban van ezzel a fiúval és mondtam neki hogy tetszett nekem...aztán lehet hogy ezt elmondta ennek a fiúnak és még aznap este jött egy sms hogy felejtsek el mindent amit mondott és hogy járjunk meg hogy neki is időbe tellett bevallani magának hogy is érez... nem írtam vissza neki semmit, és rá is tudtam fogni a telefonomre, mert az pont másnap elromlott...szóval nem is beszéltünk erről semmit, de mostanában folyton bunkó velem...szóval így pl minden reggel ő pacsizik a lányokkal, ülünk 5-en a padon mindenkinek köszön meg pacsit ad, kivéve nekem...meg akkor még sorolhatnám h miket csinál... rosszat nem mond rólam és ki se beszélnek a fiúkkal...

most akkor mivan?? nagyon jó barátom volt és nem akarom elveszteni de ezt én most nem értem...

2012. szept. 28. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem érdemel meg téged. Nem szeret igazán téged, mert ha szeretne akkor már ezerrel udvarolt volna neked. Eléggé szánalmas SMS-ben bevallani valakinek az érzéseit. Gyáva dolog. -.-
2012. szept. 28. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Azzal a társasággal pedig ne foglalkozz!
2012. szept. 28. 23:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ő se tudja, hogy igazán mit akar, meg gondolom azt se, hogy Te mit szeretnél. Szóval kicsit meg lehet zavarodva most. Szerintem beszéld meg vele valamikor, amikor kettesben vagytok! Mondd el, hogy mit érzel és azt is, hogy rosszul esett, amikor csúnyán viselkedtek veled. Szóval beszéljetek meg mindent és szerintem simán lehet ebből egy kapcsolat!

Sok sikert!!! ;)

2012. szept. 29. 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagyok, és saját példámból okulva és csak azt a lány "cukkolom" aki valamilyen szinten érdekel.

Szerintem az rosszul eshetett neki, hogy nem kapott választ az sms-ére, és ez az egész dolog most úgy lóg a levegőben. Kényelmetlen ez így. Ami a pacsizós dolgot illeti, ezzel szerintem jelezni akar. Amíg nem válaszolsz neki, vagy meg nem beszélitek a dolgot, addig valószínűleg kerülni fog veled mindenféle kontaktust.

Úgyhogy én azt tudnám tanácsolni hogy te írj neki, vagy te szólj hogy ezt meg kéne beszélni (élőben jobb lenne), de mindenféleképpen te kezdeményezd a beszélgetést.

Sok sikert :)

17/F

2012. szept. 29. 00:07
 5/6 anonim ***** válasza:
De gyerekek még:P Én is azt mondom, beszéld meg vele, és ne hagyd, hogy elkerülje! Az ilyen korú fiúk hajlamosak megfutamodni az ilyen beszélgetések elől, szóval csak ügyesen.
2012. szept. 29. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
paraszt.
2012. szept. 29. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!