Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha van egy fiú aki utál, de én szeretem?
Sziasztok! Van egy fiú aki nagyon tetszik de összevesztem vele,és egész nyáron nem beszéltünk!
Régebben jóba voltunk de meg utált...
Mit csináljak???
Miért utált meg?
Kérj tőle bocsánatot.
Ha nem kente be nőstény medve vizelettel a bejárati ajtótokat párzási időszakban, akkor biztos, hogy nem utál. Semmiképp nem próbálnék meg vele beszélni, mert az túl egyszerű, inkább beavatnám mindkettőnk teljes környezetét a dologba, legalábbis 20-30 embert és olyan helyzeteket próbálnék kialakítani a segítségükkel, amikre igazából csak pozitívan lehet reagálni. Pl.:
Sétál a parkban erre pár barátod jól megveri, de a vére is folyjon, mert arra később szükség lesz! Szóval jól megverik, te arra jársz épp. Menj oda, de ne siess, szép lassan! Amikor odaértél ennyit mondasz: "Hat" aztán otthagyod. Ekkor jön a képbe az anyapávián, ugyanis hat kölykét korábban egy zsákba dugtátok és miközben a segítőid a barátod fogsorát rugdosták a hátára kötötték. Ő ugye a fájdalmai miatt nem tud még feltápászkodni, ezért nem is tud a zsákról, de az anyapávián igen. Hogy miért? Mert látja. A nagy verés után kap egy nagyobbat az anyapáviántól, most már biztos a vére is folyik.
Amíg eszméletlen, várhatólag az lesz, kend be az arcát valami mocsokkal, akármilyen állati ürülék megteszi. Amikor magához tér le akarja majd mosni. Ha még nem mondtam, most mondom, hogy csinálnod egy halastavat, de ne aranyhalak legyenek benne, mert az elég meleg, hanem píranyák. Érted már a vérzés fontosságát? A píranyák csak vérre mennek. Szóval a barátod beledugja a fejét a píranyák közé. Egyet pont észre vesz, de te kihúzod és ezt mondod: "Hat másodperc alatt lerágják a húst az arcodról. Van hozzáfűzni valód?" A rémülettől nem tud majd reagálni, ezért meg kell, hogy öld. De akár be is jöhet.
Te jóó ég, az előző válaszoló.....:D
Amúgy szerintem hívd el sétálni vagy valahova ahol 4szemközt bocsánatot kérhetsz tőle! Mutasd neki hogy megbántad. Amúgy meg egyátalán te voltál a hibás az összeveszésben? Vagy min vesztetek össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!