Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja, hogy fontos vagyok neki, de a viselkedése inkább arra utal, hogy a terhére vagyok. Melyiknek kellene hinnem?
21/L vagyok. Van egy barátom, akivel kb. egy éve szexuális kapcsolatban is állok. Tulajdonképpen barátság extrákkal. Szeretek vele lenni, mert jókat beszélgetünk, mindig megnevettet és jó a szex is. Ő egy olyan ember, akihez mindig van kedvem, akinek mindig örülök.
Egy ideje elég kevés időt szán rám, mindig nekem kell alkalmazkodni az ő időbeosztásához, hogy tudjunk találkozni. Sőt mostanában úgy érzem, hogy ha én nem hívnám, hogy találkozzunk, akkor ő nem hívna engem. (amúgy valóban elég elfoglalt) Ezt én próbáltam is vele megbeszélni, mondtam, hogy hagyjuk abba a szexet, mert látom rajta, hogy ő már nem túl lelkes. Egy ideig nem szexeltünk, de akkor folyton azzal jött, hogy én milyen fontos vagyok neki, meg mennyire szép vagyok, mennyire szexi és persze egyből tudott rám időt szánni. Aztán újra szexelni kezdtünk, de azóta megint azt érzem, hogy minden más fontosabb neki, mint én. Mindig mondja, hogy ő még 40 év múlva is a barátom akar lenni, akkor is, ha már nem szexelünk. Én annak a híve vagyok, hogy ha valakinek fontos a másik, akkor szakít rá időt. Abban biztos vagyok, hogy tényleg elfoglalt és azt is tudom, hogy nem csak a szex miatt találkozgat velem. (mostanában még szexelni sem ér rá) Mondta, hogy ő nem az a típus, aki állandóan találkozgat a barátaival és attól, hogy valakivel kevesebb időt tölt, attól még fontos neki. Most mit kéne hinnem? Lehet, hogy igazat mond, vagy csak azért mondja, mert nem akar megbántani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!