Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek számít? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek számít? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és még nincs se jogosítványom, se a szüleimnek kocsijuk. Nektek lányoknak egy párkapcsolatban mennyire számít, hogy a fiúnak van kocsija, vagy nincs?!

Kort is írjatok legyetek oly kedvesek. Köszönöm.

Egyrészt azért sincs jogosítványom és autóm mert még tanulok, és 6-8 percre van az iskola, és ha valahova utazok akkor a buszt veszem igénybe diákigazolvánnyal.

2012. júl. 23. 23:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%
Attól függ,hogy milyen közel laksz a városközponthoz,ahol lehet is csinálni valamit.Pl.mozi,színház,kávézók...Azzal kezdeni a randin,hogy akkor most buszozzunk el a ...GÁÁZ!
2012. júl. 23. 23:38
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
nekem nagyon nem számít. nem ezen fog múlni egy kapcsolat:))
2012. júl. 23. 23:39
 3/16 A kérdező kommentje:
Városban központban lakom, és közelben vannak a szórakozóhelyek is. Szóval nem kell buszozni, gyalog is meglehet tenni a kis távolságokat, olykor-olykor meg akár taxi.
2012. júl. 23. 23:40
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

Életemben 3 barátom volt, egyiknek sem volt kocsija. És nem is érdekel. Így, ha megyünk valahova, akkor tudunk egymással foglalkozni, vezetés helyett.

27/N

2012. júl. 23. 23:40
 5/16 anonim ***** válasza:
17%

nekem 17 évesen lesz kocsim és már csak 1 év jee :D

am szerintem nem gáz bár én fiú vagyok :D

2012. júl. 23. 23:42
 6/16 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel. Jó dolog ha van. De abszolút nem számít. :)

20/L

2012. júl. 23. 23:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
párom szerint annak van nagy kocsija, akinek kicsi a szerszáma :D hát nekem sincs autóm... :D
2012. júl. 23. 23:43
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem számít.Mert ha van valami nagyon fontos dolog csak beülsz az autóba és méssz.

20/l

2012. júl. 23. 23:44
 9/16 anonim ***** válasza:
71%

20 évesen milyen fontos dolga lehet?Főleg ha még diák.

21/F

2012. júl. 23. 23:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk tegyük hozzá, hogy attól is függ hol laksz. Budapesten nem számít egyáltalán, ott csak nyűg a kocsi, meg egyébként is egy jó fixi sokkal menőbb. Vidéken, főleg az eldugottabb helyeken viszont létszükséglet az autó.
2012. júl. 24. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!