Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/ hölgyek - Ki a macho? Mi számít macho-ságnak?
Figyelt kérdés
Mely megnyilvánulásokra lehet mondani, hogy macho-s? Meddig elfogadható?2012. jún. 12. 22:39
1/8 anonim válasza:
én fiúként válaszolok a lányok helyett:
ameddig mást ver addig macho...amikor már ők is kapnak akkor már szemétláda az alak(de csak onnantól)
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy ez hihetetlen lesz, de nem használom ezt a szót, és nem igazán kerülök közelebbi kapcsolatba olyan emberekkel, akikre mások ezt mondják :D Remélem érthető mit akartam ebből kihozni :D 24/L
6/8 anonim válasza:
Nekem a macsokrol a felturt galler es az a tipikus "en vagyok a meno" jaras jut eszembe es en utallom az ilyeneket.
Ne tudom, hogy nezted-e a VV4 et, hat ott Jerzy volt az, aki tette a macsot meg nagymenozott, de undorito volt.
Szerintem az ilyen butacskabb lemaradottabb csajoknak ez a macsosag es ez a vonzo...de egy epelmeju ettol hanyik.
Utallom a macsokat
7/8 anonim válasza:
a macsó az, aki a kocsmai verekedésnél az asztal alá bújik :D
8/8 anonim válasza:
ez még talán a legeslegelső mónika show(ekkor még visszafogott és "fehér"vendégek voltak a jellemzők)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!