Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lányok, csajok! Miért?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy állandóan panaszkodtok hogy milyen szemetek a pasik, de ha összehoz a sors egy olyannal aki megbecsülne azt pattintjátok (persze tisztelet a kivételnek). A megbecsülés nem összekeverendő a mindenre bólogató, nyálas, sírós kiscsávóval! Pozitív, nyitott személyiség vagyok és állítólag a megjelenésem miatt nyilvánosság előtt is fel lehet vállalni.2012. ápr. 6. 16:15
1/29 anonim válasza:
mert lehet, hogy unalmasnak tartanak?:D
2/29 anonim válasza:
Most erre a kérdésre őszintén milyen választ vársz? Mert azt hagyjuk, hogy alig kérdezték még meg, csak 10000000x, vagy elolvassa egy lány, aki szemét, ő valszeg nem reagál semmit, vagy elolvassa egy olyan lány, aki nem szemét, ő nem tud mit reagálni, vagy elolvassa egy srác, és esetleg veled együtt sír, hogy jaja, milyen igazad van.
Ezektől úgy őszintén, miért lesz jobb nektek?
3/29 anonim válasza:
Mert unalmasak vagytok.
Én egy ideig a kihívásokat kerestem a pasikban, amiket a magadfajták nem tudtak megadni. Jó pár év után most egy ilyen barátom van, mint te.
Boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat, de néha még mindig hiányzik a kihívás.
4/29 A kérdező kommentje:
De látom te nem olvastad végig:) Sírásról szó sincs,csak érdekelt volna pár lány véleménye hogy miért a hozzátok hasonlókat részesítik előnyben:)
2012. ápr. 6. 16:20
5/29 anonim válasza:
Mert nem Old Spice-t használtál már megint!!
6/29 A kérdező kommentje:
azért látatlanban ne mondd hogy nem lenne kihívás,te sem olvastad végig?
2012. ápr. 6. 16:21
7/29 A kérdező kommentje:
Volt korszakom amikor engem is szemeteztek,megváltozok erre tessék,ha jó vagyok akkor is rinyál mindenki.
2012. ápr. 6. 16:22
8/29 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok nő, de hadd válaszolják erre. A nőknek gőzük nincs arról, hogy mit akarnak. Panaszkodnak ?:) A nők mindenért panaszkodnak, olyan nők is, akik a testükből élnek, rinyálnak, hogy milyen szemetek a pasik. Nők. Ne várj tőlük érveket vagy magyarázatot. Te láttál már olyat, hogy egy ezen az oldalon vagy máshol egy nő nyugodtan érvel vagy kifejezi,h nem ért egyet? Mert én nem, csak hisztit és sértődést. Ne várj tőlük soakt.
9/29 anonim válasza:
Szerinted a szemezés kihívás?
Hát jól el vagy tévedve.
10/29 anonim válasza:
F*sza hogy válaszolok 1 kommentre és kitörlik... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!