Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lányok, csajok! Miért?
Igen az lesz,könnyebb is úgy az élet:)
És köszi a válaszokat,még a hülyeségeket is,jókat nevettem.Csak megérte ide regisztrálni:D
Én nem panaszkodok, hogy szemetek a pasik, mert a nők is azok. Olyan pasi aki megbecsülne egy nőt? A szerelem hol van? A LÁNGOLÁS? Mert a nők azt keresik. Keress olyant aki egyedül neveli a gyerekét van, az megbecsül. A külső nem minden. Valami hiányozhat a kapcsolatból. Én 14 éve vagyok a párommal, aki megbecsül és szeret,de..itt a de... már nem tett semmit, hogy olyan legyen a kapcsolat, mint előtte...ellaposodott, pedig nem nyálas ember..jó kiállású pasi, vagány, motoros, stb... de egy nőnek nem csak a biztonság kell, kell hogy érezze, hogy nőként kezelik, nem csak anyának, aki úgy is ott van, nem kell bizonyítanom, tennem semmit a kapcsolatért, mert már megtettem... nem! Minden nap kell tenni érte, mert ha nem, az visszaütés hiába a megbecsülés! Magamon tapasztalom. Ez a nőknek is szól.
16:23 válaszadónak üzenem, hogy a nők is tudnak érvelni, ha akarnak. Itt a szó, ha akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!