Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, lányok, csajok! Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, lányok, csajok! Miért?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy állandóan panaszkodtok hogy milyen szemetek a pasik, de ha összehoz a sors egy olyannal aki megbecsülne azt pattintjátok (persze tisztelet a kivételnek). A megbecsülés nem összekeverendő a mindenre bólogató, nyálas, sírós kiscsávóval! Pozitív, nyitott személyiség vagyok és állítólag a megjelenésem miatt nyilvánosság előtt is fel lehet vállalni.
2012. ápr. 6. 16:15
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ott a zöld kéz.Ez a lényeg,a hiszti...eret vágni nem fogok ha nem jön a nagy szerelem.Talán jobb is ha nem foglalkozunk az érzelmekkel,úgysem lehet megfejteni.
2012. ápr. 6. 16:26
 12/29 A kérdező kommentje:
16:25-ös szemetezés nem szemezés,tapsot kaptál,nem is kicsit;)
2012. ápr. 6. 16:27
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam kérdező, hanem az old spice-os utáninak.
2012. ápr. 6. 16:30
 14/29 anonim ***** válasza:
Mi értelme olyan fiúval/lánnyal járni, akihez nem vonzódsz?
2012. ápr. 6. 16:47
 15/29 anonim ***** válasza:
Mert az kell nekik, h bunkók legyenek velük, megalázzák őket.
2012. ápr. 6. 16:55
 16/29 A kérdező kommentje:
Annak semmi,de amíg úgymond kalandból kalandba mentem,minden lány szerelmes lett(ezzel a szóval is úgy dobálóznak mint egy almával),mióta ki,-vagy beszámítható vagyok nem találnak érdekesnek.Szóval a lányok többsége aki panaszkodik nagyjából vállon is veregethetnék magukat.Remélem lehet érteni amit írok,mert itt nem nehéz olyat írni ami meghaladja az értelmi képességeket(néhány embernél)
2012. ápr. 6. 16:56
 17/29 anonim ***** válasza:
pontosan ez kell nekik, hogy kiszámíthatatlan legyél, titokzatos ilyesmi...:D
2012. ápr. 6. 16:58
 18/29 A kérdező kommentje:

Igen az lesz,könnyebb is úgy az élet:)

És köszi a válaszokat,még a hülyeségeket is,jókat nevettem.Csak megérte ide regisztrálni:D

2012. ápr. 6. 17:06
 19/29 anonim ***** válasza:
velem ugyanez a helyzet:) egy tök rendes sráccal összejöttem aki látszólag rendesnek nézett ki, lehet hogy meg is becsült volna,csak éppenséggel egy bunkó volt:) nem viselkedésben, hanem illemekben:)
2012. ápr. 6. 17:13
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem panaszkodok, hogy szemetek a pasik, mert a nők is azok. Olyan pasi aki megbecsülne egy nőt? A szerelem hol van? A LÁNGOLÁS? Mert a nők azt keresik. Keress olyant aki egyedül neveli a gyerekét van, az megbecsül. A külső nem minden. Valami hiányozhat a kapcsolatból. Én 14 éve vagyok a párommal, aki megbecsül és szeret,de..itt a de... már nem tett semmit, hogy olyan legyen a kapcsolat, mint előtte...ellaposodott, pedig nem nyálas ember..jó kiállású pasi, vagány, motoros, stb... de egy nőnek nem csak a biztonság kell, kell hogy érezze, hogy nőként kezelik, nem csak anyának, aki úgy is ott van, nem kell bizonyítanom, tennem semmit a kapcsolatért, mert már megtettem... nem! Minden nap kell tenni érte, mert ha nem, az visszaütés hiába a megbecsülés! Magamon tapasztalom. Ez a nőknek is szól.

16:23 válaszadónak üzenem, hogy a nők is tudnak érvelni, ha akarnak. Itt a szó, ha akarnak.

2012. ápr. 6. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!