Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lányok, csajok! Miért?
na végre vannak itt normális válaszok is:)
17:13 amelyik pasi nem tudja hogy milyen viselkedésnek hol a helye,az igen,már másik kategóriába tartozik.
17:18 irigyellek titeket,még ha kicsit laposabb is a kapcsolat mint volt.én megtennék minden tőlem telhetőt minden egyes nap egy nőért,de odáig sem jutok.mert láthatod visszaolvasva én unalmas vagyok.és az ma már nem valami cool:)
17:18-as vagyok!
Ahhoz, hogy ellaposodott a kapcsolat, abban én is hibás vagyok. Megbízható vagyok én is, de unalmas voltam! VOLTAM!
Rájöttem, hogy ha én nem vagyok boldog, akkor hogy várjam el a másiktól, hogy az legyen? Jobban adok magamra, próbálok "titokzatos" lenni, lazábban gondolkodni, bátrabban megélni dolgokat. Bevált!
Letettem a motor jogsit, nagy motorra és együtt motorozunk, próbálok élni, nem csak a gyerekeknek. Sok mosolygás, csibészség, vagányság és lendület... és máris nem találnak unalmasnak a lányok! Én ezt teszem!!!!
Mert a csajok a "titokzatos", vicces és vidám srácokat szeretik, persze maradj mellette megbízható, de ne unalmas!
33/N
17:18-as vagyok
Ja, és engem is fel lehet vállalni a nyilvánosság előtt, a megjelenésem sem utolsó!
A közbenső kommenteket nem olvastam el, ezért csak az eredeti kérdésedre válaszolnék.
Ahogy én látom, leginkább azok a nők szidják folyton a férfiakat, majd kötnek ki a padlón minden egyes kapcsolatukat követően, akik nem hajlandók/ nem merik meglátni a fától az erdőt. Azt mondják, legyen "vezérhím alkat", legyen humoros, legyen pénze, stb. kinek mi az elsődleges. Sokaknak emiatt az eleve elrendelt rangsor miatt alig fér bele néhány ember, így azt, aki valóban önmagát adja, maszkok és mindenféle szerepjátszás nélkül, már nem is igazán veszik észre, nem értékelik túlzottan. Folyton elvárják, hogy elkápráztassák őket a férfiak, de megismerni a valódi személyiségüket már derogál nekik. Ez persze csak egy típus, de eléggé gyakori kór, ahogy én észrevettem.
23/N
"Mert unalmasak vagytok.
Én egy ideig a kihívásokat kerestem a pasikban, amiket a magadfajták nem tudtak megadni. Jó pár év után most egy ilyen barátom van, mint te.
Boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat, de néha még mindig hiányzik a kihívás."
Pasikban kihívást? Ha kihívást akarsz, mászd meg a Mount Everest-et, vagy tanulj meg 5 nyelven. A férfiak többsége "csak" egy normális, kedves, hűségest lányt, ti meg jöttök ezzel a kihívást is akarok hülyeséggel. Kihívást b@zmeg :D. A mai nők többségének olyan szinten átmosta az agyát a Cosmo meg többi hülyeség,h nem igaz. Nem jó, ha egy férfi rendes, megbízható, akkor unalmas, "nincs kihívás". Zagyváltok összevissza mindent jó dolgotokban, gőzötök nincs arról, h mit is akartok.
„A közbenső kommenteket nem olvastam el, ezért csak az eredeti kérdésedre válaszolnék.
Ahogy én látom, leginkább azok a nők szidják folyton a férfiakat, majd kötnek ki a padlón minden egyes kapcsolatukat követően, akik nem hajlandók/ nem merik meglátni a fától az erdőt. Azt mondják, legyen "vezérhím alkat", legyen humoros, legyen pénze, stb. kinek mi az elsődleges. Sokaknak emiatt az eleve elrendelt rangsor miatt alig fér bele néhány ember, így azt, aki valóban önmagát adja, maszkok és mindenféle szerepjátszás nélkül, már nem is igazán veszik észre, nem értékelik túlzottan. Folyton elvárják, hogy elkápráztassák őket a férfiak, de megismerni a valódi személyiségüket már derogál nekik. Ez persze csak egy típus, de eléggé gyakori kór, ahogy én észrevettem.
23/N”
Maximálisan egyetértek. Te tényleg nő vagy ?:). Igen, a másik meg az,h a nők többség elvárja,h folyamatosan el legyen kápráztatva,és hoyg szórakoztassák őket. Esetleg vmi hobbi, hölgyeim? . A mai nők Magyarországon kicsit sokat gondolnak magukról, talán meg kéne becsülni a rendes férfiakat is elgondolkodni a sok hiszti helyett.
18:04 téged azonnal elvennélek feleségül,pedig nem szimpatizálok azzal a kis papírfecnivel;)
18:05 és 18:09 nagyon egyetértek,meg van a helyes kifejezés is,néhány nő tényleg túl sokat képzel magáról.
Én sajnos nem nagyon tudok erre mit írni neked, legfeljebb annyit, hogy sajnálom, ha mindig olyan lányokat fogsz ki, akik nem becsülnek téged.
Az én barátom nagyjából hozzád hasonló srác, lassan 2 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem, becsülöm őt, mert tudom, hogy ritka kincs egy ilyen férfi, és össze tehetem a két kezemet, hogy nem egy szoknyapecér szépfiút sodort elém az élet, hanem egy rendes, őszinte, hűséges férfit.
Én annyit tudnék csak tanácsolni, hogy ne add fel, kedves Kérdező! :) Vannak még normális lányok, akik tudnak értékelni egy igazi férfit, meg tudják különböztetni a rendes srácokat a csélcsap "vezérbikáktól", és felismerik a valódi értékeket egy fiúban. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!