Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti nektek a külsőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nektek a külsőben és a belsőben mi számít?

Figyelt kérdés

Trollok kíméljenek és őszinte válaszokat légyszíves.

14/L ... 17/L Válaszokat várom a legjobban.

2012. jún. 2. 19:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekel :D

17/f

2012. jún. 2. 19:41
 2/27 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előzőhöz!

15/F

2012. jún. 2. 19:44
 3/27 anonim ***** válasza:
nekm belsőleg a kicsit vadabb és durvább fiúk jönnek be, de azért legyen normális :P
2012. jún. 2. 19:47
 4/27 anonim ***** válasza:
előző vok 15L
2012. jún. 2. 19:48
 5/27 anonim ***** válasza:

Külsőben nem kell hogy tökéletes legyen, DE legyen ami megfog benne, vagyis azért legyen helyes, legyen stílusa, legyen magabiztos, (ne olyan mint egy kis nyúl , aki megbújik a bokorban, persze nem azt értem ezalatt, h úgy sétáljon végig az utcán, hogy na most én vagyok a nagy VALAKI) ápoltság, és én személy szerint nem szeretem a szemüveges srácokat.

Belsőleg, lehessen vele nevetni, nem szeretem a kukatípusúakat:) ne legyen sértődékeny,ugye az alapdolgok, kedves stb amit már ti is kívülről fújtok gondolom :D és ami a legfontosabb, ne legyen az a típus aki csak azért van együtt valakivel, hogy meghúzhassa!

Én csak a saját véleményem írtam le, valószínű, hogy másnál néhány felsorolt dolog tök fölösleges.

2012. jún. 2. 19:55
 6/27 anonim ***** válasza:
Előző kommentelő vagyok és szintén én is 15 :D És igen ez az egyik véglet, amit leirtam ez előzőekben, a másik meg ez a fültágító, belőtt keménygyerek séró, kis borosta, esetleg pc.(szeretem ha az emberek ki fejezik magukat öltözködésben, mind kinézetben.:) )
2012. jún. 2. 19:58
 7/27 anonim ***** válasza:
külső: kinek mi az ízlése... de úgy általánosságban szerintem minden lány szereti az izmos fiúkat nem kell kigyúrt állatnak lennie de még is csak szebb egy izmos pasi mint egy cingár :).. aztán még a stílusa Belső: romantikus megértő jőfej aranyos kedves gondoskodó és h biztonságot adjon
2012. jún. 2. 20:05
 8/27 anonim ***** válasza:

Először is le írom a véleményem rólatok meg általában, meg akkor magamról is.Kezdjük ott hogy ez nem igaz, ti most azt írtátok 89százalékban amit a kérdező hallani akart, legalább is annak közelében jártok, a másik mi számít minek, mert pl.: vagyok én (187cm és 75kg) de van olyan is aki úgyszintén 75kg de csak 170cm) akkor melyik, ezt nem értem hogy lehet ezt nézni... Persze nem vagyok lány, és hálát adok az égnek... Akkor pontosan miről is beszélünk, leírtátok az elvárásaitoknak a felét, de persze a legfontosabbat mindég kihagyjátok, mert ti sokszor LÁNYOK azért jártok valakivel hogy, legyen* persze kinek nem inge ne vegye magára de valljuk be ez van, és ha szerencséje van az embernek akkor olyan 17-18 éves kor után talál magának, normális, megértő barátnőt akivel tényleg SZERET lenni, és nem azért mert hiányozna, de kinek nem inge ne vegye magára...!

18/F

2012. jún. 2. 20:14
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy "tökéletes" fiú meghallgat, és figyel rád, ha menstruálsz, nem kezel egy genetikai szörnyként, és próbál segíteni, hiszen ezt mi magunk is nehezen éljük meg. Nem vár tőlünk csodát, például ha nem vagyunk jók valamiben, nem kell erőltetni, mert az nekünk a legnagyobb megalázás, hogy nem tudunk nektek eleget tenni.

Emellett legyen mersze kimutatni az érzéseit, ne játssza a kemény macsót, mert ez lehet eleinte nagyon vonzó tud lenni, de amikor hónapok óta nem mondta ki, hogy "szeretlek", akkor beindulnak a női kombinálások...

És ne féljetek megnézni egy-egy mesét a barátnőtökkel. A lányoknak van néha egy kis romantikus igényük, és pl egy Disney mese erre megfelelő. Én barátomat néha rá tudom venni, hogy megnézzünk ketten egy ilyesmi mesét, és egy szó nélkül végignézi velem, mert tudja, hogy ez nekem fontos. :)

Figyeljetek oda a lányra, mert néha a legapróbb dolgokon elkezdünk kombinálni és agyalni, szóval ha látjátok hogy valami nem oké, akkor kérdezzétek meg mi bántja, vagy ha nem mondja el, figyeljetek rá oda jobban, próbáljátok meg jobb kedvre deríteni.

Én személy szerint inkább belső párti vagyok, de az tény hogy a küldő is számít valamennyire. Vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni, pl a szem- vagy a hajszín (jó, a hajszínen lehet, de egy festett hajú fiú sose férfias :) ). Nagyon szeretem ha a fiúnak szép a szeme, akármilyen színű is legyen. A szemüvegesség nem gond, attól valahogy felnőttesebbnek tűnik az illető, de azért ha nem muszáj ne hordja állandóan. A hajnál nem a hosszúság a lényeges, bár azért se túl rövid se túl hosszú ne legyen. Inkább látszódjon rajta, hogy foglalkoztok magatokkal, az nagyon fontos, hogy ne legyetek suhancok.

Ha eszembe jut még valami megírom :)

17L

2012. jún. 2. 21:38
 10/27 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló válasza nagyon meginditó (bár nem tudom hova) de nagyon tetszik, és igen te nagyon normálisnak tűnsz :)

18/F

2012. jún. 2. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!