Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti nektek a külsőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nektek a külsőben és a belsőben mi számít?

Figyelt kérdés

Trollok kíméljenek és őszinte válaszokat légyszíves.

14/L ... 17/L Válaszokat várom a legjobban.

2012. jún. 2. 19:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer régebben, amikor még nem ismertem barátomat, történt egy érdekes dolog... Egy házibulin nagyon leitattak, és rám mászott egyik osztálytársam. Nem feküdtünk le, mert annyira túlitattak, hogy mozdulni se tudtam, de azért próbálkozott. Nekem józanon bejött a srác, de tudom hogy nem a tisztességesebb fajtába tartozik. Ennyi volt az eset, csak feküdtem, ő próbálkozott, én mozdulni se tudtam.

Gondolkoztam már hogy el kéne-e ezt mondani barátomnak, mert ő is mesélt hasonló esetet, amit ő csinált ugye. Szerintem ez bőven belefér, főleg mert ő is és én is egy nagyon húzós szakítás után csináltuk ezeket. Mindenki életébe belefér egy ilyen, csak az a gond, hogy azért elég féltékeny tud néha lenni (ami nem baj, mert nem provokálom :) ), de mint fiú, szerinted elmondjam neki, vagy mivel elmúlt már, és nekem nem jelentett semmit, hagyjam?

2012. jún. 2. 22:08
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én ismerem annyira magam hogy biztos nem haragudnék, ,,mosolyognák,, egyet rajta esetleg, de nem több. Hát az a leitatás az meg más dolog mert mégsem lekötözve tölcsérrel öntötték beléd, de szerintem még ennél több is belefér :) Vgagy nem tudom, én mostanság már olyan kisdolgok véget is halok szakításokról hogy hű... nem tudom, szerintem mond el neki, ha szeret, ő is mosolyog egyet
2012. jún. 2. 22:12
 23/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. =)

Jöhet több válasz is, úgyis szívesen végig olvasom.

2012. jún. 3. 07:53
 24/27 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés.

A pénz mennyire számít nálatok?

Nem vagyok valami pénzeszsák.. meg szép se (szerintem).

Ebből gondolom, hogy nagyon nagy hátrányom van az életben..

2012. jún. 3. 08:00
 25/27 anonim ***** válasza:

Nálam a pénz annyira nem számít hogy említést tegyek rá, ha meg arra van szükségem mindég megoldom, mert lehet hogy a XXI. században már ciki de nem érdekel, nekem vannak nyulaim már 4 éve (elég szép állomány) abból nekem mindég be jön annyi pénz hogy meg oldanám ami szükséges*, most szerdán vizsgázok, elég jó szakmám lesz, megyek a linemarhoz dolgozni abból főleg bejön valamennyi, és ezzel nem azt akarom érteni hogy de sok pénzem van/lesz csak épp annyi hogy van, terveim vannak csupán arra kell. De ezzel nagyon eltértem a választól, és el se tudnám képzelni hogy nekem a barátnőm vegyen valamit, persze biztos megesne, de még is csak én vagyok a fiú meg mit tudom én...

18/F

2012. jún. 3. 08:10
 26/27 anonim ***** válasza:

A pénz csak olyan téren fontos, hogy biztonságot ad. Ha a férfi idősebb, akkor azért fontos, hogy legyen valamennyi jövedelme. Mert azért én 21-24 évesen már szeretnék babát, és minimálbérből nem hiszem, hogy jó ötlet volna.

Nem a pénz a lényeg, csak annyi, hogy ami szükséges, meg tudjátok venni. Persze ez már inkább felnőtt dolog, nem 15-17 éves lányok/fiúk gondja. Kamaszkorban szerintem nem fontos annyira az anyagi jólét, bár azért az nem hátrány, ha néha el tudod vinni a barátnődet moziba, vagy egyszer-egyszer egy étterembe is akár.

Én személy szerint utálom, ha állandóan fizetnek helyettem, mert nem érzem fair-nek. Én is be szoktam szállni pénzzel, és szerintem ez így a jó. Nem lehet elvárni a fiútól, hogy mindent ő fizessen. :)

17L (# 9/25-ös vagyok :) )

2012. jún. 3. 11:46
 27/27 anonim válasza:

Aha,ez érdekes kérdés.Külsőleg legyen ápolt,szép legyen a körme,és a foga.Nézzen is ki valahogy,úgy értem nem kell hogy ő legyen a suli legmenőbb sráca,de én pl utálom ha ragyás az arca,csimbókokban lóg a haja,zsíros,és korpás.

A belsőben pedig ne legyen olyan félénk,önmagát adja nekem,ne legyen bunkó,ne menőzzön velem a haverjainál,és ne alázzon meg,ne legyen túl rámenős,ha én nem akarok valamit azt tartsa tiszteletben.

2012. jún. 3. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!