Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti nektek a külsőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nektek a külsőben és a belsőben mi számít?

Figyelt kérdés

Trollok kíméljenek és őszinte válaszokat légyszíves.

14/L ... 17/L Válaszokat várom a legjobban.

2012. jún. 2. 19:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hát most elpirultam :DDD Kíváncsiak vagytok még valamire? :)
2012. jún. 2. 21:42
 12/27 anonim ***** válasza:
Az zavaró lenne ha valaki kicsit szeplős?
2012. jún. 2. 21:44
 13/27 anonim ***** válasza:

Elöző vagyok és ha ő kérne meg téged hogy te nézz vele pl.: pankrációt? megnézznéd? :)

18/F

2012. jún. 2. 21:45
 14/27 anonim ***** válasza:
Dehogy :) Valakinek nagyon jól áll.
2012. jún. 2. 21:45
 15/27 anonim ***** válasza:
Persze hogy megnézném. Jó kicsit viszolyognék az ötlettől de megnézném vele. Horrort is néztünk már, amit végigsikoltoztam (és hidd el, nem a szex miatt :D), mert annyira féltem. Aztán ő is belátta, hogy ezt inkább hanyagoljuk, de más filmeket természetesen megnéznék vele :)
2012. jún. 2. 21:46
 16/27 anonim ***** válasza:

Ez rendes, több ilyen kellene belőled :)

Csak kicsit idősebbek

A barátod szerencsés

18/F

2012. jún. 2. 21:49
 17/27 anonim ***** válasza:
És ha már itt tartunk (és bocsi az offért :) ) De egy lányban ugyan ilyen téren mik a fontosak?
2012. jún. 2. 21:51
 18/27 anonim ***** válasza:

Nekem csak annyi hogy fogadjon el olyannak amilyen vagyok, vagy legalább is nagyjából mert tudom lenne min változtatni, szeresen és hagyja hogy én is szeresem.

Én legyek neki fontos és nem az hogy mit tudok neki megadni (persze minden tőlem telhetőt megadnék). Összességében hogy ő legyen az én másik felem.

És amit elvár, amit akar azt megtenném, persze ameddig tudom, nem baj ha rövid a haja, de külsöre inkább azhogy hosszú hajú legyen :) nagyon szeretem a hosszú hajú lányokat. Elfogadnám a múltját is egy pontig, ezt úgy értve hogy... hát gondolom érted... A többi nem érdekelne, de ne legyen az a piálok és nem tudom hol vagyok, én nem vagyok bulizos tipus de ha akarná el menék vele a világvégére is. Ő legyen a hiányzó felem.

(bocsi a hibákért)

18/F

2012. jún. 2. 21:57
 19/27 anonim ***** válasza:

Ahogy most nézem a kérdést nem fiúkat, hanem lányokat és azok közül is a 14...17 éveseket kérdik, kilógok a sorból... :)

18/F

2012. jún. 2. 22:01
 20/27 anonim ***** válasza:
Ezek a dolgok lehet azért is jöttek így elő bennem mert már rég volt nagyon barátnőm (5 éve) csak elköltöztek nagyon messzire, és nem akarta tartani a kapcsolatot, és azóta annyi szeretet össze gyűlt bennem és nem tudom kinek oda adni
2012. jún. 2. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!