Milyen hatással volt az anime/manga az életedre? Gondolok arra, milyen szokást, viselkedést, esetleg külsőben való változást?
Ki a kedvenc karaktered?
amúgy én is a hajamat készülők befesteni:P
Álmodozóbb lettem XD
@ 3. hozzászóló:
A kép alatt mit értettél? :D
@ 1. hozzászóló:
Téged ki inspirált a változásra?
mármint külsőleg sajna én nem vagyok szép XD
de a személyisége meg a művészetünk majdnem egyforma:D jah és halak vagyok XD
Hát inkább csak vágyakat idézett elő nálam :D nagyon szeretnék hasonló ruhákba járni, a hajamat többször megcsinálom úgy mint amit valahol már láttam az animében. :D
Csináltam már Black Rock Shooter-ből Yomi-s hajat, meg Shugo Chara Amu-sat is, azt többször is :D mondanom se kell jól kiröhögtek xD de nekem tetszett. Ruhában is próbáltam olyanokat vásárolni, amiből hasonlókat lehet összeállítani mint az animében.Itt szintán ŰShugo Chara Amu és mostanában pedig az Inu x Boku SS-ből Ririchiyo-s öltözékeket válogattam :)
a viselkedésem is megváltozott, ilyen tört japán lett, néhol becsúsznak az idegen szavak :D aztán mindenki néz hogy mit beszélek :D aztán pl most a sulis farsangon megcsináltam Nurarihyon-ra a szemem :D aztán a másik ami már ilyen mindenki ismerős arra meg megcsináltat Gerard tetkóját, itt is mindenki hülyének nézett. És lemaradt a suliban kb mindennap rám szólt az igazgatóhelyettes xD
És a hajam amúgyis már alapból festett volt, de mindig is szerettem volna olyanra mint amiket láttam :D majd nyáron talán azt is megcsinálom :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!