Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam a nő tudomására, hogy fontos számomra?
Én 25 éves vagyok, férfi, ő 30 éves, igen intelligens, kulturált, érzelmes lány, aki csak ritkán akadhat az ember életében. A probléma az, hogy másnak is tetszhet (nemcsak a megjelenése miatt, a munkatársai, ismerősei jórészt férfiak), és annak dacára, hogy jóval érettebb vagyok a koromnál, lemaradhatok a versenyben. Mindezidáig velem egykorú vagy nálam fiatalabb lányokhoz kerültem közel, de nem ez jelenti a fő gondot. Másrészt csak kiszámíthatatlan időben, rövid ideig beszélgethettem a lánnyal, így hiányzik az időtényező és a folyamatosság, hogy megkedveltessem magam vele.
Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét, hogy ne tűnjek tolakodónak? Milyen módon tudhatom meg, hogy tetszek-e Neki? Nem lehet, hogy extra elvárásai vannak, ha remek kinézet és jó munkahely ellenére sincs 30 évesen pasija?
Szerintem nincsenek extra elvárásai.
Leírtad milyen nő: "igen intelligens, kulturált, érzelmes lány, aki csak ritkán akadhat az ember életében"
Mivel ő ilyen, ő is ilyen férfit keres, ami ugyanolyan ritka a férfiak között. És inkább egyedül van, minthogy valaki olyannal, akihez nem passzol stb. Én is ilyen lány vagyok, ezért gondolom, hogy ez lehet az oka, hogy épp nincs partnere.
Ha már ismeritek egymást, nyugodtan hívd el valahova, ebből kiderül az is, hogy tetszel-e neki. Ha igent mond, akkor lehet örülni :), ha nemet, akkor pedig továbblépsz. A lényeg, hogy tisztázódnak az esélyeid, nem lesznek kételyeid. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!