Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hozzam a nő tudomására,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam a nő tudomására, hogy fontos számomra?

Figyelt kérdés

Én 25 éves vagyok, férfi, ő 30 éves, igen intelligens, kulturált, érzelmes lány, aki csak ritkán akadhat az ember életében. A probléma az, hogy másnak is tetszhet (nemcsak a megjelenése miatt, a munkatársai, ismerősei jórészt férfiak), és annak dacára, hogy jóval érettebb vagyok a koromnál, lemaradhatok a versenyben. Mindezidáig velem egykorú vagy nálam fiatalabb lányokhoz kerültem közel, de nem ez jelenti a fő gondot. Másrészt csak kiszámíthatatlan időben, rövid ideig beszélgethettem a lánnyal, így hiányzik az időtényező és a folyamatosság, hogy megkedveltessem magam vele.

Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét, hogy ne tűnjek tolakodónak? Milyen módon tudhatom meg, hogy tetszek-e Neki? Nem lehet, hogy extra elvárásai vannak, ha remek kinézet és jó munkahely ellenére sincs 30 évesen pasija?

2012. júl. 27. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
nem kell ahhoz idő. kérd el a teleffonszámát és hívd el valahova ahol kettesben lehettek. Utána meg simán kiderülnek a dolgok.
2012. júl. 27. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy 30 éves nőnek ugyanúgy megmondhatod, hogy tetszik, mint egy 18-nak! Ha extra elvárásai vannak, az meg úgyis kiderül idővel.
2012. júl. 27. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincsenek extra elvárásai.

Leírtad milyen nő: "igen intelligens, kulturált, érzelmes lány, aki csak ritkán akadhat az ember életében"

Mivel ő ilyen, ő is ilyen férfit keres, ami ugyanolyan ritka a férfiak között. És inkább egyedül van, minthogy valaki olyannal, akihez nem passzol stb. Én is ilyen lány vagyok, ezért gondolom, hogy ez lehet az oka, hogy épp nincs partnere.

Ha már ismeritek egymást, nyugodtan hívd el valahova, ebből kiderül az is, hogy tetszel-e neki. Ha igent mond, akkor lehet örülni :), ha nemet, akkor pedig továbblépsz. A lényeg, hogy tisztázódnak az esélyeid, nem lesznek kételyeid. Hajrá!

2012. júl. 27. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
vegyél egy habos tortát és nyomd az arcába. ha nem haragszik érte, tuti bejössz neki
2012. júl. 27. 10:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az intelligens válaszokat!
2012. aug. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!