Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyukámnak, hogy barátom van?
Többlent.15/L Fontos!
Legalább a távolság kicsi?
2012. júl. 26. 20:58
Egyszerű:
-Van barátom.
- És hol ismerted meg?
- A városban, a suliban, a buszon, a vonaton, a parkban, a... stb...
sorolhatnám még. Nem muszáj azt is elmondani, hol ismerted meg. És szerintem amúgy sem a hol okozna fejfájást anyudnak... :D
2012. júl. 26. 20:59
3/18 A kérdező kommentje:
Én Csömörön ő Szentendrén lakik
Egyáltalán találkoztatok már?
2012. júl. 26. 21:00
5/18 A kérdező kommentje:
Attól függ, hogy mennyire vállalható a megismerkedésetek története. De tudni kellene azt is, hogy te milyen vagy, el szoktál-e járni éjszaka és milyen a kapcsolatod az anyukáddal.
2012. júl. 26. 21:01
7/18 A kérdező kommentje:
Éjszaka sohasem járok el, anyukámmal a kapcsolatom egy kicsit bizonytalan.
Ha jófej a srác tuti nem érdekli majd, hogy honnan szedted, az a lényeg hogy veled jól bánjon :P
2012. júl. 26. 21:08
Szerintem a kulcs az, hogy a találkozásnál követtél-e el hibákat. De az sem mindegy, hogy hány éves a srác. Tehát ha egy forgalmas helyen találkoztatok, ahol a nyilvánosság megvédett volna egy beteg vagy erőszakos embertől is, akkor jó pozícióban vagy.
Én szeretek provokálni, ezért ha lenne olyan esete a közelmúltban, amikor nem tudhatták volna, hogy merre vagy, akkor ezt mondanám:
- ... éjszaka a Dokkban voltam
- ???
- Tudod, ahová a drogos kur@k járnak.
Feszíteném a húrt, aztán közölném, hogy kicsit kiszíneztem a történetet, hogy nem legyen olyan rémisztő. Valójában leveleztem...
Nagyon durva?
2012. júl. 26. 21:09
Én is a neten ismertem meg a barátomat,akit nagyon szeretek. Az enyém picit bonyolultabb, mivel ő afrikai...hát igen, egy "kicsi" távolság (sajnos ez miatt még nem tudtunk találkozni,de ami késik,nem múlik)...és nem a legjobb dolgokat halljuk manapság Afrikáról. A lényeg az, hogy kb 6 hónapig szenvedtem,mivel nem mertem senkinek elmondani, és hidd el előbb utóbb valakinek ki kell önteni a lelked. Az egyik nap már teljesen kiborultam, akkor anyum odajött hozzám, kb 1 órát kérdezgetett,győzködött mire elmondtam neki mi a gondom. Elhiheted, hogy rendesen meglepődött, de azóta sokkal könnyebb,mert akármikor beszélhetek neki róla. Lehet először megfog próbálni lebeszélni, de ha látja, hogy komoly a kapcsolatod, szereted őt, akkor szerintem előbb vagy utóbb támogatni fog :)
2012. júl. 26. 21:12
Kapcsolódó kérdések: