Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyukámnak, hogy összejöttem egy sráccal?
Anyukámmal nincs az az amerikai-filmekben látott anya-lánya kapcsolatom, így nem beszélünk ilyenekről. 15 éves vagyok, a barátom 19. Olvasgattam kérdéseket ehhez a témához kapcsolódóan, de nem igazán találtam meg a választ. Valahogy, elég furán hangozna, hogy 'Anya, üljünk le, mert beszélnünk kell.' A másik, hogy anyukám tuti utánakeresne közösségi oldalakon, hogy 'ki ő-mi ő'. No, nem mintha nem mutatnám meg neki, ha sikerülne elmondani, de Ő akkor is végigkutakodná, ami nekem elég kellemetlen lenne. A barátom messze lakik tőlem, így nem találkoznánk minden nap, szóval a suli, meg ilyesmi rovására nem menne a dolog.
A másik gond, hogy anyukám nagyon aggódna egyrészt, és szerintem tuti, hogy pár percig fel sem fogná a dolgot, a másik, hogy biztos azonnal szétkürtölné mindenkinek.
Most akkor mégis hogy mondjam el? Előre is köszönöm szépen a válaszokat! Minden normális, értékelhető válaszért megy a zöld kezecske. (:
Köszönöm s normális válaszodat, megy a zöld kezecske!
Sajnos eléggé félek anyukám reakciójától, nektek meg azért merem elmondani, mert nem tudjátok ki vagyok. Ennyire egyszerű. (:
Bocsánat, rosszul írtam a dátumot: Május 28.
Félre néztem a naptárban a mai napot.
velem is ezvolt csak 13 voltam
anyám kutakodott és felháborodott
aztakarta h fiatalabbat keressek
kutakodott a neten utána stb
fojton nyomatta a szöveget h szakitsak vele ...
én akkor montam el neki mikor jókedve volt,
akkor elviselte XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!