Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el anyukámnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el anyukámnak, hogy összejöttem egy sráccal?

Figyelt kérdés

Anyukámmal nincs az az amerikai-filmekben látott anya-lánya kapcsolatom, így nem beszélünk ilyenekről. 15 éves vagyok, a barátom 19. Olvasgattam kérdéseket ehhez a témához kapcsolódóan, de nem igazán találtam meg a választ. Valahogy, elég furán hangozna, hogy 'Anya, üljünk le, mert beszélnünk kell.' A másik, hogy anyukám tuti utánakeresne közösségi oldalakon, hogy 'ki ő-mi ő'. No, nem mintha nem mutatnám meg neki, ha sikerülne elmondani, de Ő akkor is végigkutakodná, ami nekem elég kellemetlen lenne. A barátom messze lakik tőlem, így nem találkoznánk minden nap, szóval a suli, meg ilyesmi rovására nem menne a dolog.

A másik gond, hogy anyukám nagyon aggódna egyrészt, és szerintem tuti, hogy pár percig fel sem fogná a dolgot, a másik, hogy biztos azonnal szétkürtölné mindenkinek.

Most akkor mégis hogy mondjam el? Előre is köszönöm szépen a válaszokat! Minden normális, értékelhető válaszért megy a zöld kezecske. (:

2011. máj. 29. 18:16
1 2
 11/14 anonim válasza:
hát én 16 vagyok és a barátom 22. Nálunk elég érdekesen ment a dolog..:D egyszer csak úgy spontán ötletből mondtam a barátomnak, hogy jöjjön fel...:D és elbeszélgettek:)
2011. júl. 9. 18:53
 12/14 x Susy Omega x ***** válasza:
50%
kézen állva... ilyen kérdést...
2011. júl. 9. 19:32
 13/14 anonim válasza:
100%

hát én anyumnak úgy mondtam el h ment a folyosón és mondtam neki h jöjjön be beszélgetni és hogy üljön le.. és elkezdtem: anyu, van egy srác aki nagyon tetszik aranyos, kedves, szertjük egymást és hogy már sokat beszéltünk találkoztunk és hát úgy döntöttük megpróbáljuk.. nekem is meg kellett mutatnom interneten stb mindnet elkelleett róla mondom. :D és ezelőtt én se beszéltem anyuval fiú ügyekről. :$ :))

14/l

2011. júl. 9. 19:44
 14/14 A kérdező kommentje:

Huhhh, köszi a normális válaszokat. ^^

Lehet, hogy meg fogom próbálni. Szeretnék vele találkozni, de ezt előre kell szervezni, és amikor kérdezném anyut, hogy lehet e, és visszakérdezni, hogy kivel, talán akkor mesélek neki. :D

2011. júl. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!