Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el ezt anyukámnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el ezt anyukámnak? 12/L

Figyelt kérdés

Na szóval.. összejöttem egy fiúval. ő 15 éves. Hozzá teszem tiszta szívből szeretem és már érzem,hogy ténleg mi is az a szerelem..Viszont mondja,hogy jó lenne ha el mennék hozzájuk ..kb 40 km van közöttünk.

Ti hogy mondanátok el?

És mit szolnátok ehhez?

(semmi szex!)

2012. jún. 23. 18:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha-ha-ha. Szex, 12 évesen?

Na ne.. 12 évesen honnan tudod hogy mi az a szerelem? Az hogy ölelget meg az ölébe ülsz?

A kérdésre válaszolva:

Anya, van egy fiú aki nagyon tetszik, 3 év van köztünk, és szeretnék vele találkozni. Elvinnél engem hozzá?

2012. jún. 23. 18:51
 2/36 A kérdező kommentje:
mondom semmi szex nem lesz.. és igen tudom mert ez már a 2. komoly pasim.. és erre azt fogjátok mondani ,hogy hova fajul a világ,menj babázni,stb. de ti is voltatok kamaszok szerintem. de azért köszönöm a választ.
2012. jún. 23. 18:53
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
de találkoztatok már élőben? kérdem ezt azért hogy 40km-re lakik. ha nem, eszedbe ne jusson neked odamenni, először ő jöjjön hozzád. ne egyszer, többször. anyukád helyében: ha látom, hogy egy ideje együttvagytok talán elengednélek odautazni, de ha még nem találkoztam a sráccal, nem tudok róla semmit, akkor semmiképp.
2012. jún. 23. 18:54
 4/36 anonim ***** válasza:
12 évesen velem, is ez történt:) De a fiú jött el hozzám. Szerintem neki kéne előbb...
2012. jún. 23. 18:54
 5/36 anonim ***** válasza:
94%
12 évesen a 2. komoly pasid??? Akkor mikor volt az első? 9 évesen? Kislány, tudod mi az a komoly kapcsolat????
2012. jún. 23. 18:55
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
és pont innen tudod meg hogy komolyan gondolja-e, hogy ő hajlandó-e odautazni hozzád, energiát áldozni azért hogy láthasson. ha nem, akkor ne menj oda.
2012. jún. 23. 18:55
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Először is fogalmad sincs róla mi a szerelem max azt tudod milyen a gyermeki fellángolás.

Ha interneten ismerkedtetek meg akkor nem jártok.

12 éves lányom nem engedném fiúhoz abszolút,még a pasizás is korai ebben a korban,főleg a "komoly" kapcsolat.

Igen voltam kamasz az első kamaszkori barátom 15 évesen volt,táborban ismertem meg,300km volt közöttünk a szüleim nem engedtek el Őt meg nem engedték hozzám,akkor nem értettem csak rá pár évre mennyire jól tették,hogy vigyáztak rám.

Oda állhatsz anyukád elé,de ha okos,értelmes anyukádnak nem fog elengedni egy idegen fiúhoz,és nem is fog elvinni hozzá.

2012. jún. 23. 18:58
 8/36 anonim ***** válasza:
Egy 15 éves fiúnak teljesen mások az igényei, mint egy 12 éves lánynak. ezt meg kell értened. várjatok egy jópár évet még ezzel. és ha pedig még nem is találkoztatok soha akkor semmi értelme az egésznek főleg.
2012. jún. 23. 19:04
 9/36 A kérdező kommentje:
igen keményen megdolgozott hetekig hogy eljöhessen hozzám !
2012. jún. 23. 19:04
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, anyukád mennyire engedékeny, de szerintem nem engedne el téged. Meg azért egy kapcsolat nem úgy szokott kezdődni, hogy a srác rögtön elhívja a lányt magukhoz (még az idősebbeknél sem). Bő huszonéves férfiként azt sem vehetem biztosra, hogy egy olyan lányt el tudok hívni magunkhoz pár napra, akivel vagy 3 éve ismerjük egymást, mert biztosan aggódnának az ő szülei is, hogy kihez is megy el a lányuk (ő amúgy 20 éves). Valahol ez érthető is, 12 évesen meg főleg. Ha lányos apa lennék, biztosan nem engednélek el, de a fiút se biztos, hogy odaengedném. Nyilván nem mindegyik 15 éves fiú "rosszindulatú", de azért nem árt az óvatosság.
2012. jún. 23. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!