Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el ezt anyukámnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el ezt anyukámnak? 12/L

Figyelt kérdés

Na szóval.. összejöttem egy fiúval. ő 15 éves. Hozzá teszem tiszta szívből szeretem és már érzem,hogy ténleg mi is az a szerelem..Viszont mondja,hogy jó lenne ha el mennék hozzájuk ..kb 40 km van közöttünk.

Ti hogy mondanátok el?

És mit szolnátok ehhez?

(semmi szex!)

2012. jún. 23. 18:49
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
de együtt vagyok vele..:""D már 7x találkoztunk és 2 hete van ez a dolog. szval.. :DD
2012. jún. 24. 13:41
 32/36 anonim ***** válasza:
61%
szóval menj inkább babázni
2012. jún. 24. 13:43
 33/36 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ez egy kamu kérdés és csak fel akarod bäszni az agyam :D mert ha igen akkor sikerült :D
2012. jún. 24. 14:06
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan rákérdezett, hogy jártok e ? Ne haragudj, de nagyon éretlen vagy és, ha én lennék Anyud helyébe biztosan nem engednélek el hozzá. Neked nem a pasikkal, hanem a tanulással kell foglalkoznod. Mellesleg pedig nem hiszem, hogy egy 15 éves srác, aki éppen kamaszodik és folyton a szexen jár az esze, nem próbálkozna be. Naiv vagy, de majd az élet megtanít. 20/L
2012. jún. 24. 19:07
 35/36 A kérdező kommentje:
nem kamu kérdés .. és az ilyen hasonlo kcsgös választ nem kértem.
2012. jún. 24. 23:27
 36/36 anonim válasza:
joo,oké..szerintem felogta már,hogy milyen rossz meg minden...de azért valami értelmes tanáncst is szívesen elfogadott volna szerintem.Nekem 13 évesen volt az elsö pasim és majdnem 2 .évig tartott.Ebböl is lehet valami.Koromhoz képest fejlettebb voltam lelkileg testileg mint a többi lány. Abban viszont egyet értek,ho gy elöször ö jöjjön át.:) 17/L
2012. júl. 27. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!