Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el ezt anyukámnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el ezt anyukámnak? 12/L

Figyelt kérdés

Na szóval.. összejöttem egy fiúval. ő 15 éves. Hozzá teszem tiszta szívből szeretem és már érzem,hogy ténleg mi is az a szerelem..Viszont mondja,hogy jó lenne ha el mennék hozzájuk ..kb 40 km van közöttünk.

Ti hogy mondanátok el?

És mit szolnátok ehhez?

(semmi szex!)

2012. jún. 23. 18:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
2. komoly pasid...egy komoly kapcsolatban eleve belefoglaltatik a szex is, mellesleg 12 évesen szerintem még abszolút nem kéne pasiznod, legyen barátod, akivel a suliban elvagytok, de ennyi. Nem hogy még utazgass is hozzá. Ez nem szerelem, hanem fellángolás, ami hamar el fog múlni. Mellesleg, nem tudom meddig voltál együtt az előző barátoddal, de pár hónap szintén nem a komolyságot foglalja magába.
2012. jún. 23. 19:55
 22/36 anonim ***** válasza:

jézusom, baszky, tényleg ennyire torzul a világ? 12 évesen nekem eszembe se jutott hogy barátnőm legyen, vagy mi az a szerelem... O_O

23/F

2012. jún. 23. 20:27
 23/36 anonim ***** válasza:

én is voltam, kamasz, de szerelmes 16 évesen voltam először... és szerintem ez így normális. ezen felül 19 évesen vesztettem el a szüzességem.

az előző 23/F

2012. jún. 23. 20:28
 24/36 anonim ***** válasza:

23 F

Azért a b*szki y-nal, az se semmi. :D

2012. jún. 23. 21:37
 25/36 anonim ***** válasza:
83%

12 évesen egyetlen lelkiismeretes szülő sem engedne el téged egyedül császkálni kilóméterekre!!! Felejtsd el kicsilány!

28F

2012. jún. 23. 21:46
 26/36 A kérdező kommentje:
oké... de azér kedvesebbek is lehettetek volna.. ( az utolsóaknak)
2012. jún. 23. 21:54
 27/36 A kérdező kommentje:
nem tudok vele szakitani.. görcsbe megy a hasam..
2012. jún. 23. 21:59
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

"ez már a 2. komoly pasim" 12 évesen? bahahaha....

még hogy komoly kapcsolat...gyerek vagy még....majd 8 év múlva rájössz miért

és szex? meg se forduljon a fejedben, még elég naiv vagy ahhoz hogy belebeszéljen....

2012. jún. 23. 23:05
 29/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem csak az a két lehetőség van, hogy szakítasz, vagy elmész a sráchoz. Úgy is lehet, hogy elmondod anyukádnak, hogy van egy barátod. Biztos vagyok benne, hogy szeretne vele találkozni, mielőtt elenged hozzá, én is ezt tenném a helyében, minden szülő aggódik a gyerekéért, és ez természetes, de a titkolózás nem vezet sehova. És ha komoly a kapcsolat, akkor feltételezem szeretnétek tovább együtt maradni, és a szüleidnek muszáj lesz elmondanod egyszer. Enélkül meg -egyáltalán nem bántásból mondom- de nem komoly egy kapcsolat. Ha sokáig szeretnél vele együtt lenni, akkor érdemes áldozatokat hozni érte (elmondani a szülőknek, többször találkozni stb).
2012. jún. 24. 00:10
 30/36 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudok vele szakítani hahaha ez kurvä nagy :D Ember nem is vagy vele együtt nem érted? Ez nem egy kapcsolat szóval szakítanotok sincs értelme :D
2012. jún. 24. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!