Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el ezt anyukámnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el ezt anyukámnak? 12/L

Figyelt kérdés

Na szóval.. összejöttem egy fiúval. ő 15 éves. Hozzá teszem tiszta szívből szeretem és már érzem,hogy ténleg mi is az a szerelem..Viszont mondja,hogy jó lenne ha el mennék hozzájuk ..kb 40 km van közöttünk.

Ti hogy mondanátok el?

És mit szolnátok ehhez?

(semmi szex!)

2012. jún. 23. 18:49
1 2 3 4
 11/36 guido ***** válasza:
100%

Akkor ha már eljön és semmi sex akkor egy kis kézi munkát ajánlom vagy orálisan elégítsétek ki egymást. Az nem számít :D

Mellesleg ez a 2 komoly kapcsolat kicsit erősnek tűnik nekem kiscsaj :D

Nem hinném, hogy tudod mi az a szerelem. 12 évesen én még nagyban haverokkal játszottam meg gépeztem. 15 évesen meg 14 évesekkel törödtem csak. A "párod" egy liliomtipró...

2012. jún. 23. 19:13
 12/36 A kérdező kommentje:
xd... hát rapp szövegeket ir nekem már és youtubra is felteszi .. és nagyon édes olyan dolgokat mond,hogy kajak el olvadok tőle:D én nagyon szeretem,imádom és ez kölcsönös.. de én már nem birom.. majd lesz itt a városban rendezvény.. ő is ott lesz és ott lefogunk bukni ..: | áhh...
2012. jún. 23. 19:19
 13/36 anonim ***** válasza:
77%
naiv kislány aki azt hiszi szerelmes....
2012. jún. 23. 19:22
 14/36 A kérdező kommentje:
az vagyok. : (
2012. jún. 23. 19:26
 15/36 anonim ***** válasza:

De ez mar a 2. nagyon komoly kapcsolatod.

Az elsohoz mit szoltak a szuleid?

Vagy szerinted normalis ha egy komoly kapcsolatrol nem tud a csaladod?

2012. jún. 23. 19:27
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Semmi szex? - MUHAHAHAHAHAA 15 évesen hogy szerettem az ilyen naiv kislányokat... Mondjuk én a saját korosztályomból válogattam, a 12 évesnek még gyerekszaga van.

Hogy mondjam el - Kevlármellényben. Első a biztonság :)

2012. jún. 23. 19:32
 17/36 anonim ***** válasza:
anyud szerintem könnyebben belemenne abba, ha a srác menne hozzátok. akkor ő is megismerheti, és megnyugszik, hogy semmi komoly nem történik.
2012. jún. 23. 19:32
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
a 15 éves fiú is baromira gyerek
2012. jún. 23. 19:35
 19/36 A kérdező kommentje:
már kajak sirok..nem merem el mondani anyának. viszont nem akarom meg bántani azzal,h szakítok vele :'(
2012. jún. 23. 19:48
 20/36 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem mondd el neki. Komolyan! Hátha rájön, mekkora idióta a lánya és talán még 2 pofonnal észhez térítheti.
2012. jún. 23. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!