Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma összejöttünk, de hogy mondjam el anyukámnak?
én eleinte titokban jártam a mostani párommal. nem azért, mert nem szerették a szüleim, csak így alakult. nemigen volt alkalmam elmondani, meg igazából nem is nagyon akartam. vártam, hogy lesz-e valami komolyabb belőle. hát lett: 2 éve boldogok vagyunk egymás mellett:) sok szerencsét!
amúgy ha nagyon zűrös a társaság, és te sem örülsz mindennek, ami a zűrös dolgait illeti, próbáld más fele terelni, más társaság, stb. de ne azonnal, hanem szépen, lassan, fokozatosan, hogy szinte észre se vegye. majd észbekap, hogy mi a helyzet, de ha szeret, úgysem fogja megbánni. mondhatod neki pl., hogy kettesben szeretnél vele programokat, nem pedig az egész társasággal...
2. kommentelő: 8 a csaj, 12 a csávó...
Kérdező: 3 társaságban vagy benne? Miafene? Szekta-tag vagy? XD
Amúgy egyszerű: közölni kell vele, hogy ez van és rohadtul lesz*rod, hogy nem tetszik neki. Az ember tapasztalatokból "épül fel", belepróbálsz, legfeljebb nem jön össze. Ha anyuci mindentől megóvja a kicsi lányát, akkor abból a lányból egy magányos, otthonülős csődtömeg lesz, ami fél minden rezdüléstől.
am. csak 3 év van köztetek ezek szerint.
szerintem mond el neki, légy vele őszínte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!