Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom legjobb barátja utál?

Figyelt kérdés

Nem is ismer személyesen.Volt egy időszak a párommal,amikor sok gond volt a kapcsolatunkba,gondolom hallgatta mindig a panaszkodását,ami persze elég egyoldalú ,mert mindent a párom szemszögéből lát,pedig ez nem mindig egyezik az enyémmel.

Sokszor ír neki olyanokat,hogy nézze meg ezt meg ezt a nőt és tetszik-e neki.Meg kivel kellene összejönnie,meg hagyjon el,nőzzön mellettem stb

Idegesít,mert nem is ismer.Neki még nem volt párkapcsolata(21éves),már azon gondolkodom,hogy írok neki,hogy a saját kapcsolataival törődjön...Ja,hogy neki nincs is!?Bocs!Talán nem véletlen.

A párom sok dologban befolyásolható és bár úgy érzem szeret,de zavar,hogy valaki folyamatosan ellenem beszél.

Csak a munkahelyen találkoznak és hazafelé egy buszon jönnek.A párom azt mondta nem akar vele bulizni meg semmi mást,mert elég tuskó haverjai vannak és nem érezné jól magát ott.

Arra is gondoltam talán a fiú azt hiszi én nem engedem hozzá a barátomat és ezért akar szétválasztani.

A barátom azt mondja,nem utál engem és mindig kimagyarázza,hogy mit miért is mondott.:S

Mit tegyek?Hagyjam az egészet és ne vegyek róla tudomást vagy lépnem kellene?

2012. aug. 29. 12:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny. Ha miatta esetleg szakítana veled a barátod, akkor jobb is, hogy nem vagy együtt egy befolyásolható balekkal.
2012. aug. 29. 12:45
 2/11 anonim válasza:
Azt honnan tudod, hogy ajánlani szokott más nőket a párodnak?
2012. aug. 29. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:

nem tudsz mit tenni. tűröd és ne vegyél róla tudomást.

Ez a fiúk dolgai. Ha nem jár velük sehova, nem csajozik, nem bulizik, akkor meg pláne nincs miért aggódnod. Bíz meg benne, sőt... 1x-2x mondd azt hogy igenis menjen el a haverjaival iszogatni.

Ha beleszólsz te leszel a világ legházsártosabb nője ( a barátok szerint)

2012. aug. 29. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

a legjobb barátságot nemigen fogja szétszakítani egy nő miatt.. gondolkozz hogy mit teszel.

Én a legjobb barátot választanám inkább...

ne akard megszabni hogy kik legyenek a barátai...

a legjobb barátoknak általában igaza van...(saját tapasztalat) szóval inkább hagyd :)

2012. aug. 29. 12:51
 5/11 A kérdező kommentje:

Onnan tudom,hogy sokszor ír sms-t a páromnak és ha kérdezem ki írt,Ő elmondja.

Egyébként 6 éve vagyunk együtt ez a barátság bőven azután alakult ki,hogy összejöttünk.

Tehát nem úgy van ,hogy miattam megy szét a barátság,mert befúrtam magam.

2012. aug. 29. 14:32
 6/11 A kérdező kommentje:
A másik meg nem megszabni akarom,hogy barátkozzanak -e,csupán kiállni magamért,hogy ne én legyek már a téma folyamatosan.Szerintem Te sem örülnél,ha a párod barátnője mindenféle pasikat ajánlana neki meg folyton azt mondogatná,hogy ne legyen veled együtt.Ha meg téged ez nem zavarna,le a kalappal.Én nem ilyen vagyok.
2012. aug. 29. 14:34
 7/11 anonim válasza:

Én a kollégáimat nem hívom a legjobb barátaimnak, pedig van, hogy mi is egy busszal utazunk és beszélgetünk. Sőt néha hívjuk is egymást. De attól még nem barátok.

A párodnak is ez inkább csak egy haver szerintem. Nem kell vele foglalkozni. Az a pióca fajta. Ha meg lehet bízni a párodban, akkor nem tud ártani neked a haverja. Ha ez árt a kapcsolatotoknak, akkor meg nem a haver a fő ok.

2012. aug. 29. 14:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit nem tehetsz és jobb is, ha nem teszel semmit. Sőt a legjobb amit tehetsz az, ha nem beszélsz ellene, vagy esetleg találkoztok (beültök kávézni valahova hármasban) és te tündérien viselkedsz, mosolygós vagy, felőle érdeklődsz. Lehet, hogy nem változtat majd semmit, de egy próbát megér, mert lehet, hogy tényleg amiatt alakult ki benne negatív kép, mert mindig csak a problémákról beszéltek.

De egyébként nlunk is hasonló a gond, a pasim utálja (vagy csak nem szimpatikus neki, idegesíti) a legjobb barátomat (aki szintén fiú). Ők találkoztak, a srác rendes volt vele, de mégis. Azt mondja, hogy irritálja, meg hogy majd meglátom, mert ő jó emberismerő, hogy át fog verni valamiben, nem megbízható...stb. Szóval hallgathatom ezt itthon, aminek nem örülök, meg annak sem, hogy nem hajlandó velem eljönni, ha ez a srác is ott van. Azt mondja, hogy nem féltékeny, mert ez a srác biztos meleg (nem az valójában), és hogy férfiszemmel egy nagy nulla. Bármit teszek, ő teljesen hajthatatlan... És hiába mondja, én nem zárom ki, hogy féltékeny, de pont azért, mert mindenhova hívom őt is nem kéne annak lennie...

Az ilyesmit nem lehet megoldani...

2012. aug. 29. 14:39
 9/11 anonim válasza:

előző vagyok.

Ha a párod nem állítja le, hogy ne mondogasson ilyeneket neki, akkor róla is meg van a véleményem nem csak a haverjáról. Tudod szerintem ha valaki szerelmes, akkor megtiszteli a másikat azzal, hogy leállítja a havert. Lehet másról is társalogni. Bocs ha kemény voltam (30/L).

10/11 anonim válasza:
"előző vagyok" 14:37-es
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!