Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párod legjobb barátja az egyik exe? Van itt ilyen?
Velünk fordítva van, mert az én legjobb barátom az egyik "exem" (nem szeretem ezt a szót).
A barátomat nem zavarja, hiszen ők is jóban vannak.
Mondjuk még azelőtt ismerték egymást ők is, mielőtt mi megismerkedtünk.
Gondolom te ebben a helyzetben vagy és aggódsz.
"Bennfentesként" mondom, hogy ne zavarjon, hiszen én sem érzek szereteten kívül semmit a volt barátom iránt és ez fordítva is igaz.
Mi jól elvagyunk, négyesben (mi a barátommal és ő a barátnőjével, aki szintén barátnőm :)) is sokat vagyunk együtt.
Szerintem te is ismerd meg jobban a lányt és rájössz, semmi félnivalód nincs.
Még az is lehet, hogy barátnők lesztek :).
L/25
Első vagyok.
Kedves 3-as, légyszíves ne akard jobban tudni, mit érzek és mit nem.
Amúgy egy kivételével jóban vagyok a többi volt barátommal is, szoktunk néha találkozni, dumálni.
Bizonyára egyiket sem "engedtem el"...na ne nevettess.
Az, hogy valaki nem tud kultúráltan szakítani és utána normális viszonyt fenntartani azzal/azokkal, akik egykor fontosak voltak neki, nagyon sajnálatos, de ez nem jelenti azt, hogy másoknál nem működik.
A legjobb barátommal egyébként szakítás után sem jöttünk össze újra egyszer sem, pedig voltak időszakok, mikor egyikünknek sem volt senkije.
Emellett a 10 éves barátságunk szerintem minket igazol.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!