Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval most utál?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom szerelmes lett belém, elutasítottam, mert nem voltam belé szerelmes, és nem is tudtam volna elképzelni, hogy járjunk. Ezen alapból berágott, gondolom sértette az egóját/önbizalmát. Azóta olyanok vagyunk mint két idegen, nem beszélünk semmit, nem sűrűn nézünk rá egymásra, elkezdett "csajozni", ugyanakkor zavarba jön, ha nézem miközben előadást tart szakkörön, és feltűnési viszketegsége van.(ez eddig is megvolt.) Tetszek egy fiúnak, azzal egyből elkezdett beszélgetni. Ti ilyenkor megutáljátok a személyt aki elutasít titeket, vagy bánt ezért viselkedtek így/hasonlóan vele?2012. szept. 20. 21:26
1/1 TOMAtm válasza:
szerintem szeret,csak nem tudja kezelni az elutasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!