Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek gyerekes lélekre utal az, hogy ennyi idősen hajlamos vagyok a dolgokat súlyosabbnak felfogni, mint amilyenek valójában?
Kifejezetten párkapcsolati dolgokra értem. Túl komolyan veszem a párkapcsolatot, egyszerűen számomra első a hűség. Nem engedek belőle. Túl szűk látókörű lennék, mert konzervatívan fogom fel ezt a témát az életben?
F24
Nem csaj vagyok, de talán nem bánod ha válaszolok.
Számomra is az a legfontosabb, hogy hű legyek, és hűek legyenek hozzám. Ennyi. Viszont sokan ezt a hozzáállást összekeverik azzal, hogy a másikat kalitkába kell zárni. Jól sejtem, hogy nálad is ez a helyzet? Ha igen, akkor ez baj. Ugyanis megöli a kapcsolatot. Mint említettem számomra is a hűség a legfontosabb. Mégis ha arról van szó külön megyünk szórakozni, azzal találkozik akivel akar, és én is. Nem szabom meg meg kivel, mit és hol csinálhat. A közös életünkön kívül is van saját élete, és ez remek hatással van a kapcsolatunkra. Ez a hozzáállás azért működik mert messzemenőkig megbízom benne, bízom magamban is, hogy jobb vagyok neki, mint az utca embere.
Mielőtt valaki azt mondaná, hogy jól át vagyok b.szva, az valószínűleg csak irigy. Ha szeretjük egymást és nincsenek problémák, megbeszélünk mindent... akkor nem lehet baj. Persze ehhez megfelelően érett és intelligens partner kell.
ritka gyöngyszemek egyike vagy...;)
jó gondolkodás :)
N22
Azt én sajnos nem tudom :( :)
N22
Ilyenben nekem is volt részem. Sőt... egy szobában aludtak egy hónapig, de nem volt gond belőle, mert már nem volt köztük semmi. ÉS amint tudtak külön albiba mentek. A srác is korrekt volt. Annyit kért, hogy mikor ott vagyok, az ő ágyát ne használjuk, a többi nem érdekli :D
Lényeg, sztem nem ez a probléma akkor. Keresgélj máshol.
Ilyenben nekem is volt részem. Sőt... egy szobában aludtak egy hónapig, de nem volt gond belőle, mert már nem volt köztük semmi. ÉS amint tudtak külön albiba mentek. A srác is korrekt volt. Annyit kért, hogy mikor ott vagyok, az ő ágyát ne használjuk, a többi nem érdekli :D
Lényeg, sztem nem ez a probléma akkor. Keresgélj máshol.
Úristen, szegény srác, milyen kellemetlen lehetett neki, gondolj bele! Áhh...de jó fej volt. Ritka az ilyen. Figyelj, nehezen lehetett elhinni egy olyan nőnek az állítását, aki csak szóval szeretett, de tettben nem mutatta meg ezt. Értem ez alatt, hogy nekem kellett mondogatni, hogy mikor költöznek már végleg külön. Illetve nehezen tudtam elképzelni azt, hogy nem feküdtek le akkor, amikor éppen nem voltam ott. Hiszen mégiscsak 5 évig voltak együtt előttem. Ilyen mesét nekem senki se adjon be, hogy nem volt akármi is. Vagy, amikor nálam volt az albiban, akkor is hívogatta a pasi, hogy merre van. Vagy amikor megláttam a lány kocsiját a pasi albérletének parkolójában, amikor már semmi közük nem volt egymáshoz olyan ürüggyel (magyarázkodás után), mert nem tudta kire hagyni a kocsit, hogy vigyázzon rá, amikor kiment külföldre versenyre...:) Na mindegy, hála istennek már túl léptem ezen, de ez még csak töredéke volt azon szép dolgoknak, ami ért ebben a kapcsolatban. Szóval, én ismerem már ezeket a "nem volt köztünk semmi" meséket...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!