Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél egy olyan pasival, akinek barátnője van és tudod, hogy valójában nem jó a viszonyuk, csak azt a látszatot adják?
Ez a fiú nagyon tetszett, együtt is voltunk 3 hónapig, de amikor komolyabbra fordult a dolog, mert ő komoly kapcsolatra vágyott én pedig még nem álltam készen arra, akkor nem megromlott a kapcsolatunk, csak ritkáltak a találkozások. Egyszer pedig találkozni hívott és elmondta, hogy a volt barátnőjével újra próbálják, mit szólok. Meg sem tudtam szólalni, akkor tudatosult bennem hogy ez a "laza" kapcsolat véget érhet és elveszíthetem őt, miközben lassan belé szerettem. Gombóc volt a torkomban és annyit válaszoltam csak, hogy ez az ő döntése. És 2 nap múlva láttam, hogy kapcsolatban van...Ennek már 1 éve. Én azóta is szeretem a fiút, sőt egyre jobban és szombaton összefutottam vele először úgy az 1 év alatt, hogy beszélgettünk is és ismét felkavart.
Nagyon akarom őt, de azt se tudom hol kezdjem. Úgy is szakítani fog a barátnőjével, lehet nem most, de valahogy meg akarom szerezni őt. A buliban ittas volt, meg akart csókolni, de nem engedtem. Nem akartam, hogy miattam érezze rosszul magát, hogy megcsalta a barátnőjét. Mit gondoltok?
20 évesek vagyunk, a barátnője 18.
A helyzet az, hogy akár mennyire fáj megvolt a lehetőséged korábban. Akkor elutasítottad és most viselned kell a következményeit sajnos. Megtehetnéd hogy megpróbálod elszeretni de nagyon erkölcstelen dolog lenne.. a te lelkiismereteden múlik.
Két lehetőséged van, egyik reménykedsz hogy valóban szakít majd a barátnőjével és akkor léphetsz.
A másik lehetőség hogy megpróbálod elfejteni, nyitni más felé.
Téged az zavar, hogy van valakije. És nem utánad sóvárog, hiszen, amikor ott volt neked, nem érdekelt. Honnan tudod egyébként, hogy nem jó a viszonyuk? Azt csak ők ketten tudják megítélni.
Én személy szerint sosem kezdtem ilyen zavaros ügyekbe. Leszámítva azt, hogy nem erkölcsös dolog, közel sem biztos, hogy te jössz ki nyertesen a dologból. Lehet, hogy csak egy kis kaland lennél, aztán megint visszamenne az exéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!