Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar valójában? 16éveslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar valójában? 16éveslány vagyok. Egy srác nemtudom mit élvez abban, hogy mindig füzöget. Aztán meg mire elhiszem. Nem keres-lesz egy barátnője. Aztán dobja és ujbol az egész. (az a baj párx belementem hogy pettingeljünk.

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az látod baj, hogy belementél egy semmilyen kapcsolatban, hogy pettingeljetek. Ezért könnyen kaphatónak gondol és azért fűzöget. Gondolja hátha megint lesz egy potya petting. Abból is látszik, hogy nem akar semmi komolyat, mert fűzögetés közben ismerkedik más lányokkal. Legyen benned tartás és hagyd a fenébe ezt a fiút.
2009. júl. 26. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
gratulálok, máris ribanc vagy
2009. júl. 26. 21:54
 3/7 anonim válasza:
ugyanez a szitu. 16 év, fűzögető pasi. Csak én le is feküdtem a sráccal egy táborban. Szerelmes voltam belé :( Amíg neked jó csak a petting, csináld. Tényleg. Én pl. azóta se bántam meg, pedig vele vesztettem el a szüzességem.
2009. júl. 27. 00:18
 4/7 A kérdező kommentje:
én nagyonmegbéntam eztis.énis szüzvagyok.3éve ismerem és 2éve bele vagyok esve..mindig elhiszem hogy mostmár tényleg komolyan gondolja hogy velem akar lenni.de mindig összejön egy másik csajjal utánna 2-3hétig nembezsélünk..dobja tudja hogy megbántott megint aranyos..és megint elhiszem hogy mostmár megváltozott.csak bekell ismernem kezdem azt hinni sose fog.a petting csak most nyáron történt.azthittem ezzel "bizonyitom " neki hogy én komolyan gondolom..de már a gondolattol is rosszul vagyok hogy mekkora egy szemét.közben pedig olyan velem..mint1barát..és egy társaságban is vagyunk..:/
2009. júl. 27. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:
amugy szerintem az nem ribancság,hogy ha valaki szerelmes és átbasszák a fejét,kihasználják..miközben azthiszi hogy a másik is ugyanazt érzi mint ő. -.-"
2009. júl. 27. 20:04
 6/7 Nokica válasza:

Add tudtára, hogy ez neked így nem jó... Hagyd ott, tedd féltékennyé... "Nehéz látni annak az értékét, ami állandóan a szemünk előtt van. a távolság és a vágy kellenek hozzá." Majd rájön, mit veszített...

- Niki

2010. jan. 10. 20:31
 7/7 Nokica válasza:

ja bocsi, elég későn válaszoltam... de remélem rendbe jöttek a dolgok :)

(előző voltam)

2010. jan. 10. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!