Hogyan pettingeljünk először?
Figyelt kérdés
1hónapja vagyunk együtt a barátommal és ő szeretne lefeküdni velem (én 16 éves vagyok (szűz) ő pedig 19, lassan 20) szerintem korai lenne még lefeküdnünk és inkább pettingelni lenne kedvem. Hogyan vezessem rá a témára? segítsetek légyszi, köszi2008. aug. 2. 15:01
1/12 anonim válasza:
jaj,na ha ez nem jön magától,megette a fene..simogasd,csókolgasd,de amikor oda kerülne a sor h berakja,told el finoman és simogasd tovább...
2/12 A kérdező kommentje:
jah és probléma h nyuszi típus vagyok :S nem igazán merek konkrétan a témára térni :S
2008. aug. 2. 15:08
3/12 anonim válasza:
ezt meg kell beszélnetek h szted még korai...ha megérti szeret,ha nem,akkor kereshet mást...
4/12 A kérdező kommentje:
értem. köszi mind2töknek :) várok még válaszokat
2008. aug. 2. 15:10
5/12 anonim válasza:
ja am mindkét válaszoló én voltam...:)
6/12 anonim válasza:
Ha nyuszi vagy és nem mersz rá térni és beszélni sem mersz róla talán egy sms-ben v mailban megmondhatnád neki:)
A másik pedig nyugodtan simogassátok egymást mondd el neki hogy Te még nem akarod a ,,lényeget" de szeretnéd kényeztetni ;)
7/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)..aranyosak vagytok h írtatok!!
2008. aug. 2. 16:07
8/12 anonim válasza:
Ha legközelebb felhozza a témát mondd meg neki, hogy te még azt nem szeretnéd, de minden más jöhet. Szerintem érteni fogja. Aztán minden jön majd magától.
9/12 anonim válasza:
Azt a szerencsétlen loser barmot sem értem meg aki 20! évesen képes egy szűz óvodással kamatyolni! Pff én 2.-os egyetemista létemre elsüllyedtem volna ha egy 2.-os középiskolással szarakodok, de be lehet magyarázni hogy hú de belémzúgott biztos azért nem pedig mert hülye hozzá hogy korban magáhozillő komoly nőt szedjen össze!
10/12 anonim válasza:
Egy 16 éves lány is lehet komoly. És senki sem kérdezte a véleményed a korkülönbségről... szerintem. Mellesleg a kor nem számít a szerelemben. (Előttem levő hozzászólónak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!