Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdenél egy olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél egy olyan pasival, akinek barátnője van és tudod, hogy valójában nem jó a viszonyuk, csak azt a látszatot adják?

Figyelt kérdés

Ez a fiú nagyon tetszett, együtt is voltunk 3 hónapig, de amikor komolyabbra fordult a dolog, mert ő komoly kapcsolatra vágyott én pedig még nem álltam készen arra, akkor nem megromlott a kapcsolatunk, csak ritkáltak a találkozások. Egyszer pedig találkozni hívott és elmondta, hogy a volt barátnőjével újra próbálják, mit szólok. Meg sem tudtam szólalni, akkor tudatosult bennem hogy ez a "laza" kapcsolat véget érhet és elveszíthetem őt, miközben lassan belé szerettem. Gombóc volt a torkomban és annyit válaszoltam csak, hogy ez az ő döntése. És 2 nap múlva láttam, hogy kapcsolatban van...Ennek már 1 éve. Én azóta is szeretem a fiút, sőt egyre jobban és szombaton összefutottam vele először úgy az 1 év alatt, hogy beszélgettünk is és ismét felkavart.

Nagyon akarom őt, de azt se tudom hol kezdjem. Úgy is szakítani fog a barátnőjével, lehet nem most, de valahogy meg akarom szerezni őt. A buliban ittas volt, meg akart csókolni, de nem engedtem. Nem akartam, hogy miattam érezze rosszul magát, hogy megcsalta a barátnőjét. Mit gondoltok?

20 évesek vagyunk, a barátnője 18.

2012. máj. 9. 22:14
1 2
 11/15 Fadi válasza:
én kezdenék vele... jóó, nem ugy, először szemeznék vele, flörtölketnénk stb... Ha nagyon szereti a barátnöjét, ugy se hagyja el, de ha jobban tetszessz neki te meg ugyis téged választ! :) (amugy nem olvastam el a kérdés alatti regényedet!)
2012. máj. 10. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem olvasod el a lényeget az esemény kifejtését és úgy válaszolsz.. érdekes.

Amúgy akárhogy nézve erkölcstelen kapcsolatban lévővel flörtölni kikezdeni vele. Úgy látom te ilyenkor azzal szoktad nyugtatgatni a lelkiismeretedet hogy úgy se kezd ki veled ha szereti a barátnőjét. Ettől még ugyanúgy helytelen a viselkedés kedveském. Remélem nem tapasztalatból beszélsz....

2012. máj. 10. 12:42
 13/15 Annaxd válasza:
Én elolvastam a kifejtést is és az összes választ! Úgy tűnik, hogy én nagyon helytelenül viselkedtem amikor ezt tettem! Azt nem szeretném elmondani hány éves vagyok, de azt igen, hogy velem mi történt! Facebook-on megismertem egy nagyon aranyos fiút! Kiderült, hogy egy iskolába járunk csak 6 évvel idősebb nálam! Amiután megismertem azonnal beleszerettem! Rá 3 hétre elkezdett járni egy nála 3 évvel fiatalabb lánnyal. Ez persze azonnal felkavart és elmondtam neki, hogy szeretem. Először nem tudta felfogni, de aztán megértette. 4 hónap alatt elértem NAGY-NAGY csoda folytán, hogy belém szeressen. 2012.április.6.-án bevallotta, hogy szerelmes belém (előtte nap látott egy filmet ami arról szólt, hogy egy fiatal srác szerelmes egy 12 évvel idősebb nőbe. A férfi rákos lesz majd meghal a nő pedig rájön, hogy szereti és nagy hibát követett el...) megkérdezte nem akarok-e vele járni! Én persze rögtön belementem! Hülye lettem volna ha hagyom, hogy elszaladjon ez a lehetőségem! Még aznap megcsókolt. Egy ideig titokban jártunk aztán fény derült mindenre! A barátnője aki nem tudta felfogni, hogy szakítottak rászállt az akkor már ÉN fiúmra!!! :P Mivel ő egy nagyon tapintatos fiú és törődik mások érzéseivel nem mondta meg neki újra, hogy bocsi, de mi már nem járunk! És én megértelek, hogy 19 évesen még nem álltál készen egy kapcsolatra! Nem a 18. században vagy még korábban élünk, hogy már 14 év alatt összeadták a gyerekeket! Nem követtél el hibát! És még valami. Ha így se úgy se vagytok beszédes viszonyban akkor szerintem semmit nem veszíthetsz el azzal ha elmondod neki és megpróbálod vissza szerezni! A legjobb barátnőm is így volt és miután ugyanezt elmondtam neki elmondott mindent a fiúnak akibe szerelmes lett! Már ODÁIG is eljutottak! Hát igen. (Ismerem a fiú...régi jó barátom!)
2012. máj. 12. 15:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszönöm a biztató szavakat és hogy elmesélted a történeted. Ismét összefutottam vele buliban és annyira a nyelvemen volt, hogy szeretlek, de nem mondtam. Nem merem kimondani, pedig így érzem. Nem vagyok elég biztos a reakciójában, de azt biztosan sejti, hogy NAGYON oda vagyok érte.:)

2012. máj. 12. 15:50
 15/15 Annaxd válasza:
Szerintem nem vesztenél sokat ha elmondanád neki!!! Szívesen a bíztatást!
2012. máj. 12. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!