Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akiknek csak felnőtt korukban lettek barátaik és barátnője?
Persze, hogy van esélyed rá. :)
Nekem is csak később (21-22 éves koromban) állt helyre ilyen téren az életem. Azóta viszont nem lehet rólam levakarni a barátokat, haverokat. Az első párkapcsolatom meg 23 évesen volt... De nem érzem, hogy lemaradtam volna bármiről is. Mindenhez meg kellett találni a megfelelő embereket. Felnőttként több lehetőségem volt/van rá.
27/N
Haver, jó ismerős azért van ugye?
Keress olyan közösséget ami bejön Neked. Van akinek sok barátja van másnak kevés és az se túl közeli.Nem vagyunk egyformák, de egykicsit te is tegyél érte. Ha agyonizgulod magad az nem jó.
A barátnőre: a volt osztálytársaim egy része már elvált mire én először életemben szerelmes lettem... és házasság lett belőle.. és gyerekek..és nem váltunk el..
Egyszóval nem maradtál le semmiről. Ja a pontos korom 25 volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!