Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak itt olyanok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akiknek csak felnőtt korukban lettek barátaik és barátnője?

Figyelt kérdés
Én 17 fiú éves vagyok, nem sokára 18 leszek, de nincsenek a suliban és azon kívül se barátaim, barátnőm se volt még. Mennyire gáz ez? Van esélyem, hogy még lesznek barátaim és bnőm? :(

2012. máj. 4. 07:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
öm nem szeretnék szemtelen lenni,de elég gàz hogy 18 éves leszel és most jösz rà hogy kéne egy baràtnö/baràt...
2012. máj. 10. 23:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem 18 évesen lett először barátom. De azt se bántam volna, ha később lesz. El fog jönni az ideje:)
2012. máj. 11. 08:02
 13/19 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Nem most jöttem rá, hanem már 2 éve, de egyszerűen nem akar velem senki se barátkozni vagy túl hamar megszakadnak a kapcsolataim. :(

2012. máj. 11. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:
huha nem tudom lehet hogy veled van a baj!!!
2012. máj. 12. 00:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Tehát nem szerezni, megtartani nehéz. Te választasz, vagy rábízod a sorsra?
2012. máj. 15. 17:20
 16/19 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2012. máj. 16. 09:33
 17/19 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!:

Hát van 1-2 szimpatikus ember, de senkinél sem merek közelíteni, így rábízom a sorsra. Azokkal jó pofizom, akik oda szoktak jönni hozzám, de a végén mindig kiderül, hogy vagy csak hátsó szándékuk volt vagy csak hülyéskedni akartak azon, hogy felesleges reményt adnak nekem. Az osztálytársaim szerint életképtelen vagyok :(

Utolsó!:

Ezt nem szívesen osztanám meg, mert azok közül is sokan járnak fel ide, akik piszkálnak, nem akarom, hogy ez miatt is piszkáljanak.

2012. máj. 17. 06:32
 18/19 anonim ***** válasza:
oké,megértem. írok privit! most válaszolj,mert múltkor se írtál vissza ;)
2012. máj. 17. 10:17
 19/19 attila58ful HD válasza:
elob probalkoz a neten aztan mar igazibo is meni fog:)
2012. máj. 20. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!