Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mi ez?
Ő már eltervezte, hogy te leszel a gyerekei anyja?
Na, ez szép. Nélküled eltervezte. Látszik, hogy csak irányítgat, mintha a tulajdona lennél. Én nem hagynám, hogy így beszabályozzanak. És ha szakítanék vele, azt határozottan tenném, nem úgy, hogy majd visszakönyörgi magát, hogy megváltozik stb.
Van egy mondás.
Ha két emberbe vagy szerelmes/két embert szeretsz, a másodikat válaszd, mert ha igazán szeretnéd az elsőt nem szerettél volna bele a másodikba.
Nem szó szerint van így, de már az eredetire nem emlékszem teljesen,de a mondanivaló ugyanaz.
Szia, Kérdező!
Nemrég én is ugyanebben a helyzetben voltam azzal a különbséggel, hogy a másik srác nem kísért haza. De úgy voltam vele, hogy hűséges leszek a barátomhoz, várok egy hetet, és ha a másik srácnál továbbra is jobban megdobban a szívem, akkor beszélek erről a barátommal. Persze nagyon szerettem/szeretem most is. :) Épp ezért volt jó döntés, hogy egy fellángolás miatt nem hagytam el. A másik srácot szándékosan magamra haragítottam, hogy még csak ne is köszönjön (tudom, csúnya dolog, de így láttam jónak), és most végre megint rájöttem, hogy "Soha ne hagyj el valakit akit szeretsz olyanért, aki tetszik, mert akinek tetszel el fog hagyni egy olyanért, akit szeret".
Ajánlom, hogy te is tisztázd magadban az érzéseidet, és adj magadnak 1 hetet, hogy rájöjj, mi is lenne a legjobb, és cselekedj aszerint.
Sok sikert, remélem úgy alakul majd, ahogy a legjobb lesz.
Szerintem egyik sem a "te embered".
Ahogy írtad: "És nincs szívem ott hagyni barátomat mert ő meg már eltervezte hogy én leszek a gyerekeinek az anyja."
Nem azt hoztad fel, hogy azért lennél vele mert szereted és minden klappol, hanem csak sajnálatból vagy megszokásból vagy félelemből.
Ennek így nincs jövője.
A másik sráccal kapcs az a véleményem - amit szerintem csak idősebb korban lehet átlátni: hogy egy ember sem hagyja el jelenlegi párját az igaz szerelemért. Ha azt látod hogy valaki egy másik miatt hagyja ott a párját vagy másik miatt megy tönkre a kapcsolat az nem igazi szeretet az új partner iránt. de az is igaz h pl nálad is már eleve nem vmi jó a kapcsolat szóval ha tönkre is menne akkor az nem a másik srác miatt lenne.
De okos lány vagy te, minden rendben lesz akárhogy is lakul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!