Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én okozhattam fájdalmat a szerelmemnek? Szerintetek miért sírt? Hogy tegyem jóvá? Valaki segítsen, kérlek titeket🙏🏻
Én írtam ki azt a kérdést is hogy: "beleszerethettem e a lányom anyukájába". Ott mindent részletesen leírtam. A tegnap este folyamán amikor találkoztam a kislányom édesanyjával elmondtam neki a terveim. Miután meghallgatott annyit mondott hogy ha lát változást nálam akkor átgondolja a dolgokat. Ezzel el is ment és azóta sem írt. Még a gyermekünket sem hozta át ma pedig mindennap én vigyázok rá. Reggelre arra keltem hogy a kislányom édesanyjának az anyukája írt nekem (jóban vagyok vele) hogy ott volt a lányánál és az unokájánál és a lánya sírt. Hol ott ez nem jellemző rá ezt ő maga is elmondta.
Én okozhattam neki fájdalmat?
Nagyon szépen köszönöm annak aki próbál segíteni nekem. Sajnos teljesen egyedül érzem magam és nincs kivel megosztanom ezt a problémát, ezért írok ide ki kérdést hátha valaki tud segíteni. Ha privátban írtok azt is megnézem. Az előző kérdésem valamiért nem tudom belinkelni, de remélem megtaláljátok. Mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm annak aki időt szán rám🙏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!