Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én okozhattam fájdalmat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én okozhattam fájdalmat a szerelmemnek? Szerintetek miért sírt? Hogy tegyem jóvá? Valaki segítsen, kérlek titeket🙏🏻

Figyelt kérdés

Én írtam ki azt a kérdést is hogy: "beleszerethettem e a lányom anyukájába". Ott mindent részletesen leírtam. A tegnap este folyamán amikor találkoztam a kislányom édesanyjával elmondtam neki a terveim. Miután meghallgatott annyit mondott hogy ha lát változást nálam akkor átgondolja a dolgokat. Ezzel el is ment és azóta sem írt. Még a gyermekünket sem hozta át ma pedig mindennap én vigyázok rá. Reggelre arra keltem hogy a kislányom édesanyjának az anyukája írt nekem (jóban vagyok vele) hogy ott volt a lányánál és az unokájánál és a lánya sírt. Hol ott ez nem jellemző rá ezt ő maga is elmondta.

Én okozhattam neki fájdalmat?

Nagyon szépen köszönöm annak aki próbál segíteni nekem. Sajnos teljesen egyedül érzem magam és nincs kivel megosztanom ezt a problémát, ezért írok ide ki kérdést hátha valaki tud segíteni. Ha privátban írtok azt is megnézem. Az előző kérdésem valamiért nem tudom belinkelni, de remélem megtaláljátok. Mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm annak aki időt szán rám🙏🏻

nov. 15. 21:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok hogy ide írok, de sajnos mint már említettem tényleg egyedül érzem magam és nem tudnám ezt kivel megbeszélni. Teljesen összetörtem
nov. 15. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már békén szerencsétlen lányt; engedd el, ti már nem lesztek egy pár, ellenben feleslegesen terheled a saját érzelmi aggályaiddal, holott így is van elég dolga.
nov. 15. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni. Várj. Idő... majd kiderül.
nov. 15. 22:09
 4/7 A kérdező kommentje:

1. Azt mondta átgondolja ha látja hogy változnak a dolgaim.

Én nem mertem azóta írni neki nehogy zavarjam. Nem is kerestem amióta elment.

Most nem rég írt nekem hogy ma délelőtt átjönnek. Szoktunk programokat csinálni hármasban van hogy otthon, van hogy elmegyünk valahová. Ahjj nem tudom... Ez a mai találka elég ciki lesz. Remélem nem fogja rosszul érezni magát

nov. 16. 08:13
 5/7 anonim ***** válasza:
No mi történt?
nov. 16. 16:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Egész délelőtt együtt voltunk. Játszottunk a kislányunkkal, kisütött a nap szóval picit kint is voltunk, együtt főztünk és még itt is ebédeltek nálam. Pár órát tanult aztán most megint együtt vagyunk. De sajnos nem tért ki semmi olyanra hogy lenne e esélyem vagy bármi. Sokat beszélgettünk, de csak hétköznapi dolgokról. Nem mertem neki felhozni ismét a múltkori témát. Megvárom amíg ő mond valamit
nov. 16. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Engedd el a dolgot.
nov. 16. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!