Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha megnèzem a volt szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megnèzem a volt szerelmem profil fotójàt az újra lobbanthatja a szerelmet vagy ujra el kezdek vonzódni hozzà ?

Figyelt kérdés
okt. 29. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha nem vagy túl rajta. Én sajnos sokáig rácsekkoltam így mindig a fejemben maradt, de végre el tudtam engedni.
okt. 29. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőre megvan az esély, ahogy arra is, hogy csak egy röhögést vált ki belőled, undort, vagy éppen semmit. Miért nézegetnéd a volt szerelmed fotóit?
okt. 29. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van akinél még mindig hevesen kalapál a szívem, a másiknál meg azt se értem miért voltunk együtt, vagy egyáltalán miért néztem rá. 😂
okt. 29. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mikor és hogyan lett vége a kapcsolatnak. Én, ha megnézem az exek fotóit, az ég világon semmit nem érzek. Nyilván azért, mert már 8 éve a párommal vagyok és a legkisebb mértékben sem érintenek meg.

Viszont emlékszem, amikor a második komoly kapcsolatomnak vége lett, az részemről tudatos döntés volt, nem érzelmi. Szerettem még, de elhagytam, mert tudtam, hogy hosszútávon nem tesz jót nekem, hogy vele vagyok. Utána hónapokig nagyon fájt, ha láttam róla egy fotót, szinte éreztem, hogy a szívembe mar a fájdalom. Ma már egy vadidegent látok benne is.

okt. 29. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jártam már úgy, hogy évek múltán megnézem a fotóját és totálisan nem értettem mi tetszett anno benne. :)
okt. 29. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
És mire számítasz? Hogy megnézed és ő ezt érezni fogja és neki is eszébe jutsz majd aztán esküvő lesz és gyerekek?
okt. 29. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem újra, hanem még mindig.
okt. 29. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondolom amúgy is maradt nálad épp elég fénykép, de több éves párkapcsolat esetében elég részletesen vissza tudja idézni az ember az arcát, hülyeség, hogy ettől újra vonzódni fogsz hozzá.
okt. 29. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Senkiben sem szeret bele az ember egy fénykép alapján.

De lehet, hogy még nem vagy túl rajta.

okt. 30. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Én meg sem merem nézni. Biztosan fájna, hiszen ha rá gondolok is rámjön a hiányérzet, a vágyakozás. Felejtsem már el.
okt. 30. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!